Programajánló

2023.09.28. 19:00

Szüreti mulatság lesz a Vashosszúfalui Tájház Lábaspajtájában

Szüreti mulatság lesz a Vashosszúfalui Tájház Lábaspajtájában szeptember 30-án, szombaton 14.30-tól – finom ételekkel, borokkal, helyi termékek és kézműves portékák vásárával.

Forrás: Cseh Gábor

Fotó: © Balogh Zsolt

A programok sorában átadják a Tájház kemencéjét, megáldja Kaszás Csaba plébános, köszöntőt mond Marton Ferenc, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnöke. A kulturális műsorban fellép a Nicki fergeteg Néptáncegyüttes, az Alsóújlaki Csillámpónik, az Animato Énekegyüttes, és láthatjuk a Szarvaskendi Zöld Küllő együttes vidám előadását. Műsort ad a helyi Ad Hoc Együttes, csikós bemutatót tartanak a Simonka testvérek, kovácsbemutatóval Tóth Dávid Kornél készül. A mulatsághoz a zenét Horváth Máté szolgáltatja. A rendezvény ideje alatt Biczóné Horváth Edina retro kiállítása, valamint Horváth György, 175 éves honvédség tiszteletére készített tárlata tekinthető meg. A rendezvény Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke támogatásával valósul meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában