Rendezvények a vármegyéből

2024.01.05. 07:00

Újévi operettgála a szombathelyi sportházban

Operettkoncerttel kezdi meg az új esztendőt az Agora – Művelődési és Sportház. Az est sztárvendége Fodor Zsóka lesz.

Polgár Patrícia

A produkció sodró lendületéről tánckar is gondoskodik

Forrás: VN/Agora

Szombathelyen egy igazán különleges koncerttel köszöntik az új esztendőt. Az Agorában vendégeskedő nagy sikerű zenés produkció korosztálytól függetlenül vár kicsiket és nagyokat egy mesés utazásra, amelyen Fodor Zsóka, a gála sztárvendége mellett Domoszlai Sándor énekművész, Mádi Piroska énekművész, Kovács Szilárd énekművész, Szabó Noémi énekművész, Horváth Emi hegedűművész, Horváth Péter zongoraművész és a tánckar gondoskodnak a jó hangulatról. 

Mint az a program leírásából kiderül: az est folyamán felcsendülnek az operettirodalom jól ismert klasszikusai, mint a Hajmási Péter; a Jaj, cica; a Shimmy vagy a Szép város Kolozsvár, de a közönség meghallgathat Horváth Péter zeneszerző saját művei közül is néhány dallamot. 

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, a múlt évben az Agora Művelődési és Sportház új elemmel bővítette szolgáltatásai sorát, így amíg a felnőttek szórakoznak, a gyermekek is ugyanúgy jól érezhetik magukat a gála idején az Agora Gyermekfelügyeletének köszönhetően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában