Kulcskeresők

2024.04.16. 19:05

Csak azért is készülődik a kőszegi nyár: épül a nézőtér a vár belső udvarán

"Megvan a váza a nyárnak" - adta hírül a Kőszegi Várszínház, ami azt jelenti, hogy épül a nézőtér a Jurisics-vár belső udvarán. Sőt: már a 2024-es várszínházi programokból is látszik valamennyi.

Ölbei Lívia

Színpadépítés a Kőszegi Várszínházban

Fotó: VN/Kőszegi Várszínház

Nagy nap ez a mai - közölte közösségi felületén a Kőszegi Várszínház. Épül a nézőtér: a jól ismert, megszokhatatlanul szép térben, a Jurisics-vár belső udvarán, ahol annyi jó estét töltöttünk már el. És reméljük, még sok előttünk áll. Ez az a hely, amely fölött különlegesen bársonyos az ég és békés nyári estén. De itt még az esőt is álljuk, ha kell, mindig van kéznél esőkabát: haza is vihetjük - a várszínház ajándéka. Azért persze jobb, ha nem sír az ég. A várszínházi program a nemes-nívós szórakoztatás és a sokszínűség  elvén szerveződik. Már most látható, hogy lesz Kulcskeresők (Örkény), lesz Hyppolit, a lakáj (Nóti-Zágon alapján, örökké örökzölden). És lesz sok más is. Kivárjuk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában