női országos ökölvívó-bajnokság

2017.09.29. 11:00

Bük ad otthont október elején a box-bajnokságnak

Október 4–7-én a vasi fürdőváros ad otthont a Caramell Premium Resort 21. női országos ökölvívó-bajnokságnak.

Tóth Gábor

A női serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt női országos ökölvívó-bajnokság felvezetéseként sajtótájékoztatót tartottak a szervezők. A sajtótájékoztatón a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget Nagy Viktória Anett főtitkár és Kendi Ágnes Hana, a női bizottság vezetője képviselte. Részt vett a sajtótájékoztatón dr. Németh Sándor, Bük polgármestere, Varsányi Áron, a házigazda Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetőedzője, a névadó Caramell Premium Resort igazgatója Csere András, valamint a Fitt-Box büki szakosztályának képviseletében Kovács Zoltán és Horváth Tibor.

 

A női serdülő, junior, ifjúsági és felnőtt női országos ökölvívó-bajnokság felvezetéseként sajtótájékoztatót tartottak a szervezők. A sajtótájékoztatón a Magyar Ökölvívó Szakszövetséget Nagy Viktória Anett főtitkár és Kendi Ágnes Hana, a női bizottság vezetője képviselte. Részt vett a sajtótájékoztatón dr. Németh Sándor, Bük polgármestere, Varsányi Áron, a házigazda Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetőedzője, a névadó Caramell Premium Resort igazgatója Csere András, valamint a Fitt-Box büki szakosztályának képviseletében Kovács Zoltán és Horváth Tibor.Kendi Ágnes Hana hangsúlyozta, hogy miután 2012-ben a női ökölvívás is felkerült az olimpia műsorába, rohamosan fejlődésnek indult a szakág. Magyarországon is megugrott a női ökölvívók száma – az idei ob-ra 160 nevezés érkezett. Novemberben India rendezi az ifjúsági világbajnokságot, így a büki erőpróba ebben a korosztályban egyben kvalifikáló verseny is. Dr. Németh Sándor és Csere András is jelezte, hogy a település és a hotel is örömmel állt a rendezvény mögé, minden segítséget megadnak a szervezőknek. Varsányi Áron elárulta, hogy komoly munka előzte meg a rendezést, segítőivel már decemberben megkezdte a szervezést. A Fitt-Box munkatársai azon lesznek, hogy minden igényt kielégítő országos bajnokságnak adjon otthont a büki városi sportcsarnok. Hangsúlyozta, rengeteg támogató állt a rendezvény mögé, akiknek köszönetet mondott. Az ob-n egyébként a Fitt Box nyolc versenyzője is indul – közülük négyen a büki szakosztályt képviselik.Menetrend, október 4., szerda, 14.00: megnyitó, selejtezők. 5., csütörtök, 14.00: selejtezők, serdülő és junior elődöntők. 6. péntek, 14.00: serdülő és junior döntők, ifjúsági és felnőtt elődöntők. 7., szombat, 14.00: döntők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában