Torna

2017.09.14. 21:14

Tömböl Boglárka is indulhat a torna-vb-n

BUDAPEST Nagyszerű hír: Dévai Boglárka mellett Tömböl Boglárka is tagja a montreali világbajnokságra utazó magyar női tornászválogatottnak.

Horváth Erika

Tegnap délután már nagyüzem volt az Arena Savariában. A levegőben Boncsér Krisztián, jobbról a két szombathelyi válogatott, Tömböl Boglárka és Dévai Boglárka Fotó: Szendi Péter

A magyar női tornászok szövetségi kapitánya, Draskóczy Imre kihirdette az október 2-án kezdődő montreali egyéni világbajnokságra utazó négyfős különítményét. A dunaújvárosi Eb-ezüstémes Kovács Zsófia és a Szombathelyi Sportiskola Eb-bronzérmese, Dévai Boglárka mellett Al-Salty Dália (Józsefváros), valamint még egy szombathelyi fiatal, Tömböl Boglárka képviselheti a magyar színeket. A szövetségi kapitány tájékoztatása szerint a következő két hétben Budapesten edzőtáboroznak a lányok a szeptember 27-i indulásig. Kovács és Dévai mind a négy szeren készül, Al-Salty felemás korláton és gerendán, Tömböl talajon mutathatja majd be gyakorlatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában