AVUS

2017.10.20. 21:37

A Vasas a vendég – Hazai pályán szállnak vízbe az aligátorok

SZOMBATHELY Az OB I-es vízilabda-bajnokság 4. fordulójában szombaton 18 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sport-egyesület (AVUS) a Vasas-Plaket együttesét fogadja.

Pum András

Kutasi Rómeó fontos láncszeme a vasi együttesnek Fotó: Unger Tamás

Az újonc szombathelyiek eddig mindhárom találkozójukat elveszítették, ebből kettőt a bombaerős Szolnok és FTC ellen vívták. Legutóbb, a BVSC elleni idegenbeli találkozón volt esélyük a döntetlenre is, ám nagy csatában 10-8-ra végül kikaptak. A harmadik helyen álló Vasas két győzelem – Debrecen 7-6, Kaposvár 10-3 – mellett egy újpesti döntetlent (10-10) gyűjtött be.

Kutasi Rómeó fontos láncszeme a vasi együttesnek
Fotó: Unger Tamás

– Ott kell folytatnunk szombaton, ahol a BVSC ellen abbahagytuk – szögezte le Matajsz Márk, az aligáto-rok vezetőedzője. – Az OB I.-ben valamennyi meccs borzasztóan nehéz és kemény, a Vasas is jó erőkből álló csapat, soraiban tudja például az olimpiai bajnok Steinmetz Ádámot, de rengeteg rutinos, az első osztályban hosszú évek óta edződő vízilabdázójuk van. Természetesen mindent megteszünk a győzelemért, amennyiben valamennyi játékosom a maximumot nyújtja, kijön a lépés, és a szerencse is mellénk áll, erre meglesz az esélyünk. Ezúttal szerencsére sérült és beteg játékosom sincs, mindenkire számíthatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában