Röpi

2017.11.27. 21:16

A címvédő érkezik a Haladáshoz

Kedden 19 órától a MEVZA Kupa-győztes, négyszeres bajnok, kétszeres Magyar Kupa-győztes Békéscsaba lesz a Haladás Szombathely női röplabdacsapatának ellenfele.

Horváth Erika

Nem sok ideje maradt a regenerálódásra a Haladás Szombathely NB I-ben újonc női röplabdacsapatának. A szombati ötszettes, Budaörs ellen elbukott mérkőzés után kedden újra pályára kell lépniük. Az NB I. A csoportjában a bajnoki címvédő Linamar-Békéscsabai RSE lesz a vendég a Sugár úti kiscsarnokban. A találkozó 19 órakor kezdődik. A békéscsabaiaknak nagyon sűrű a versenynaptára, hiszen három fronton is küzdenek: a második számú európai kupában, a CEV Kupában, a Közép-európai Kupában (MEVZA), valamint a hazai pontvadászatban. Utóbbiban veretlenek. A szombathelyiek vasárnapra kaptak pihenőt dr. Mucsi Pétertől.

- Bízom benne, hogy a lányok túl tudják tenni magukat a megterhelő, négymeccses sorozat okozta fáradtságon és felnőnek a feladathoz. A békéscsabaiaknál több klasszis is játszik, hosszú a kispadjuk, de talán sikerül némi nehézséget okozni nekik – mondta a vezetőedző.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában