Itthon

2017.11.20. 11:22

Megvan a Haladás-FTC meccs helyszíne

Megszületett a megállapodás a Szombathelyi Haladás KFT és a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető Haladás Sportkomplexum Nonprofit Fejlesztő KFT között. Így a szombati Haladás-FTC NB I-es labdarúgó-mérkőzést az új Haladás-stadionban rendezik.

Pum András

Eldőlt: A Szombathelyi Swietelsky-Haladás a november 25-i, FTC elleni, valamint a december 10-i, Videoton FC elleni bajnokikat az új Haladás-stadion rendezi.

 

Eldőlt: A Szombathelyi Swietelsky-Haladás a november 25-i, FTC elleni, valamint a december 10-i, Videoton FC elleni bajnokikat az új Haladás-stadion rendezi.

Szombaton megegyeztünk az üzemeltető Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit KFT-vel a stadion használatáról, így a Ferencváros elleni mérkőzésünket már az új stadionban rendezhetjük, meg, illetve ha az időjárás engedi, akkor egy edzést is tarthatunk a stadionban a mérkőzés előtt – mondta Tóth Miklós, a vasiak ügyvezető igazgatója. – Most, hivatalosan is kérjük a Magyar Labdarúgó Szövetséget, hogy Szombathelyen rendezhessük meg a mérkőzést. Mivel a pályabejárás korábban már megvolt, úgy gondolom, ennek nem lesz akadálya, már csak az adminisztráció van hátra. Mivel nem mi, hanem a Haladás Sportkomplexum árulja a jegyeket, egyelőre nem tudjuk mikor lehet belépőt vásárolni a találkozóra. Bízunk abban, hogy már hétfőn elkezdődik a jegyárusítás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában