Röviden

2017.11.16. 09:00

Női röpi, tisztújítás és U8

Horváth Erika, Pum András

HVSE: háromszor is az UTE ellen

Két hete játszott utoljára bajnokit a Haladás Szombathely NB I-ben újonc női röplabdacsapata, hazai környezetben pedig eddig csupán egyszer láthatta a szombathelyi közönség dr. Mucsi Péter együttesét – a Gödöllő elleni bajnokin, október végén. Ezen a héten viszont itthon, a Sugár úti kiscsarnokban kétszer is pályára lépnek a zöld-fehérek – mindkétszer az UTE ellen. Pénteken 17 órakor kezdődik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első találkozója, szombaton 18 órától pedig első osztályú bajnokin találkozik a két csapat.

Horváth Erika

Ludvig Zsolt a MEVZA alelnöke

A Közép-európai Röplabda Szövetség (MEVZA) tisztújító közgyűlésén magyar sportdiplomáciai siker született, miután Ludvig Zsoltot, az Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) főtitkárát a testület alelnökévé választották. Ludvig Zsolt a teremröplabda felelőse lesz a szervezetben.

Horváth Erika

Lila-fehér siker a fürdővárosban

Nyolc csapat részvételével rendezték meg a városi sportcsarnokban a Borg–Warner-kupa nemzetközi U8-as teremlabdarúgó-tornát. A nívós viadalon az együttesek körmérkőzéses rendszerben döntöttek a helyezésekről.

Megyénket a Lurkó UFC és a Haladás VSE képviselte, előbbi a hetedik, utóbbi a nyolcadik helyen végzett. A tornát az Újpest nyerte az osztrák Sturm Graz, valamint a Ferenc-város előtt.

Pum András

A kiemelt kép csak illusztráció. Forrás: VN-archívum

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában