GYŐR 

2017.12.11. 08:30

A címvédőnél a futsalosok

Az NB I-es futsalbajnokság 10. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn 19.30-kor a címvédő Rába ETO vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A hétszeres bajnok, címvédő ETO hektikus szezont fut. Ugyanis komoly anyagi gondokról szóltak a hírek. De aztán a csapat – nagy meglepetésre – bejutott az UEFA Futsal Cup négyes döntőjébe. És idén is harcban van a bajnoki aranyért, hiszen a tabella második helyéről várja a Haladást. Ugyanakkor a szezon első meccsén a HVSE meglepte, 3-2-re legyőzte esélyesebb ellenfelét – és a vasiak most is meglepetésre készülnek.

- A Győr jó csapat, minőségi légiósokat, válogatott szintű magyar játékosokat vonultat fel – fogalmazott Turzó József, a HVSE mestere. – Az biztos, hogy a meccsen nem mi fogunk dominálni, nem nálunk lesz többet a labda. Ám felkészülten, motiváltan utazunk Győrbe, megpróbáljuk szoros meccsbe belekényszeríteni ellenfelünket – és szeretnénk egy bravúros eredménnyel hazatérni. tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában