JAROSLAW

2017.12.06. 18:59

Érmeket hozott a Shukotai Team Lengyelországból

Hat érmes helyezéssel tértek haza a szombathelyi Shukotai Team sportolói a Lengyelországban rendezett WKF Európa-kupáról.

Tóth Gábor

Balról Virág Tamás, Császár Dia, Horváth Győzőné, Kolompár Kitti és Horváth Győző Fotó: Shukotai Team

A kick-box, K1, MMA és thai-box harcművészetek nyílt nemzetközi erőróbáján a Shukotai Team öt versenyzője képviselte a vasi, szombathelyi színeket. Kick-box kick-light szabályrendszerben Horváth Győző (+91 kg) arany-, Horváth Győzőné Hajnalka (+66 kg) ugyancsak arany-, Császár Dia (-63 kg) és Virág Tamás (+91 kg) pedig ezüstérmet szerzett. Utóbbi K1-ben a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Kolompár Kitti (-50 kg) szintén K1-ben tette próbára a tudását, egy második hellyel jelezte, hogy van benne lehetőség. Érdekesség, hogy kick-box +91 kilóban szombathelyi házidöntőt rendeztek – az edző legyőzte a tanítványát. Korosztályok nem voltak, nyílt mezőny versenyzett.

Balról Virág Tamás, Császár Dia, Horváth Győzőné, Kolompár Kitti és Horváth Győző Fotó: Shukotai Team

- Erős mezőny gyűlt össze, minőségi ellenfelek ellen léphettünk ringbe, kiváló volt a szervezés, és az eredményekkel is elégedett vagyok – fogalmazott a Shukotai Team edzője, egyben versenyzője, Horváth Győző. – Rám szombaton Horvátországban full contact +91 kilóban WKF interkontinentális címmeccs vár egy bosnyák fiúval, ezért a lengyelországi tornát beépítettem a felkészülésembe – hasznos volt. Januárban 50 éves leszek, az egyik utolsó jelentős küzdelmemre készülök. Jó eredményeket értem el az utóbbi időben, 3. helyen állok a világranglistán, ezért lehetek kihívó. Szeretnék a hétvége után is ilyen elégedetten nyilatkozni, mint most. A jövőben már csak light kategóriákban versenyzem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában