RÖVIDEN

2017.12.19. 20:30

Kispad és kupameccs

Kupameccsel búcsúznak Szombathelyen. Fekete Ádámé marad a kispad.

Vas Népe

Kupameccsel búcsúznak

SZOMBATHELY

Több bajnokija már nem lesz idén a Haladás Szombathely NB I-es női röplabdacsapatának, egy kupameccs azonban még vár dr. Mucsi Péter – az év végére különböző okok miatt megtizedelődött – együttesére. A Magyar Kupa negyeddöntőjében hazai pályán 3:0-ra kapott ki a HVSE az egyik legjobb csapattól, a Fatum-Nyíregyházától. Idegenben is csak a tisztes helytállás lehet a cél. A szombathelyiek kerete 11 fősre bővült a vasárnapi, Békéscsaba elleni meccs óta – két junior korú játékos, az ütő Marton Gabriella és a feladó Csóka Lili is elutazott kedden a csapattal. A visszavágót szerdán 17 órától rendezik.

Horváth Erika

Fekete Ádámé marad a kispad

KAPOSVÁR

Az elmúlt hétvégén a Kaposvári KK NB I-es kosárlabdacsapata zsinórban a hetedik vereségét szenvedte el – a somogyi együttes otthon kapott ki 66-64-re a Kecskeméttől. A balul sikerült találkozó után a kaposváriak trénere, Fekete Ádám felajánlotta lemondását. Néhány nap gondolkodási idő után a klubvezetés közleményt adott ki, amelyben kiáll a tréner mellett, nem fogadja el a lemondását. Sőt elképzelhető, hogy változások lesznek a játékoskeretben is. Érdekesség, hogy a Kaposvár négy győzelemmel kezdte a szezont, ám október végén kikapott Szombathelyen (82-106), és azóta képtelen győzelmet aratni.

Tóth Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában