Szélesy József Teremlabdarúgó Emléktorna

2018.01.15. 22:00

Megvédte bajnoki címét a Petrovics Bükön

A címvédő Petrovics Apartmanház győzelmével ért véget a 18. Szélesy József Teremlabdarúgó Emléktorna.

Tóth Gábor

2017 után 2018-ban is a Petrovics Apartmanház kispályázott a legjobban Bükön Fotó: Petrovics

 

2017 után 2018-ban is a Petrovics Apartmanház kispályázott a legjobban Bükön Fotó: Petrovics

Az elmúlt évek legnépesebb mezőnyével, 25 csapattal rajtolt a hagyományos erőpróba – a mérkőzéseknek szombaton és vasárnap adott otthont a büki városi sportcsarnok. A mezőny öt ötös csoportban kezdte meg a küzdelmeket. Az A csoportban nem történt meglepetés, a címvédő Petrovics Apartmanház nyert, mögötte az újonc, javarészt fiatal Haladás VSE- és Király SZE-focistákból álló AS Kóma lépett tovább másodikként. A B csoportban a Rábapaty és a Savaria Kartel jött ki jól a körbeverésekből. A C csoportból a két esélyes, a megyei I-es kőszegi játékosokra építő Söröskupak, valamint a csepregi futballistákra alapozó Steva került a középdöntőbe. A D jelű ötösben hibátlan mérleggel a büki Black Jack bizonyult a legjobbnak az Anonim FC Padrino előtt. Az E csoportból három gárda is továbblépett, a Casablanca és a Colonia mellett a Pityu FC. Utóbb kiderült, hogy a legjobb 12 mezőnye a csoportharmadikként szintén továbbjutó Csepreggel egészült ki. A négy háromcsapatos középdöntős csoportból az 1-2. helyezettek folytathatták az egyenes kieséses szakaszban – a Petrovics, a Colonia, a Black Jack és a Pityu FC nyerte meg a csoportját.

További eredmények, negyeddöntők: Petrovics-Söröskupak 7-0, Colonia-Casablanca 3-3 – büntetőkkel 2-0, Anonim FC-Black Jack 1-4, Steva-Pityu FC 0-1. Elődöntők: Colonia-Black Jack 2-2 – büntetőkkel 3-2, Petrovics-Pityu FC 5-3. Bronzmérkőzés: Pityu FC-Black Jack 3-3 – büntetőkkel 5-4. Döntő: Petrovics-Colonia 4-2.

Végeredmény: 1. Petrovics Apartmanház, 2. Colonia, 3. Pityu FC, 4. Black Jack

Különdíjak, legjobb kapus: Sipos Gábor (Pityu FC). Legjobb játékos: Wertetics Szilveszter (Colonia). Gólkirály: Gugcsó Benjamin 7 góllal (Black Jack).

A tornagyőztes Petrovics Apartmanház névsora: Perovics János, Sándor Tamás, Józsi Zoltán, Németh Zoltán, Németh Gergő, Szandi Gábor, Savanyó Gábor, Szabó Péter, Hajós Attila, Pántos András, Kiricsi Olivér, Horváth Márton.

A díjakat az elhunyt özvegye, Szélesy Józsefné, Jutka néni, Bük város polgármestere, dr. Németh Sándor, az MLSZ Vas Megyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, prof. dr. Gadányi Károly és a Büki TK tiszteletbeli elnöke, dr. Németh István adták át a legjobbaknak. tg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában