röplabda

2018.01.09. 19:01

Nyert a SZoESE férficsapata

A Szombathelyi Egyetemi SE NB II-es röplabdacsapatai közül a férfiak nyertek, a nők kikaptak a PTE-PEAC vendégeként.

Horváth Erika

Sikeres volt a pécsi túrájuk. Szemben balról Szabó Gábor (7) játékos-edző, Koller Domonkos (2) és Pék Marcell (1) Fotó: Unger Tamás

PTE-PEAC–Szombatheyi Egyetemi SE 0:3 (-23, -19, -18). Pécs, NB II-es férfi röplabda-mérkőzés, vezette: Sántosi, Hegedűs B.

SZoESE: Marsai, BARBALICS, PÉK, Szabó G., Újvári, Bodovics. Csere: Koller (liberó). Játékos-edző: Szabó Gábor.

Foghíjasan utaztak Pécsre a szombathelyiek, hiszen hárman is lebetegedtek. De így is visszavágásra készültek, a hazai pályán – balszerencsés módon, feladójukat nélkülözve – elszenvedett vereségért. Az első szettet még sikerült szorossá tenniük a pécsieknek, de a második és harmadik játszmát már simán nyerte a SZoESE még úgy is, hogy élesben gyakorolták a figurákat.

Sikeres volt a pécsi túrájuk. Szemben balról Szabó Gábor (7) játékos-edző, Koller Domonkos (2) és Pék Marcell (1) Fotó: Unger Tamás

PTE-PEAC–Szombathelyi Egyetemi SE 3:0 (17, 23, 12). – Pécs, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Szabó Zs., Kiss Z.

SZoESE: Demény Laura, Demény Liza, Kiss L., Gulkai, Varga N., Börzsönyi. Csere: Bozzai. Edző: Bodzer Attila.

Az új év első bajnokija előtt csupán egyet tudott edzeni a SZoESE. A hosszú autóbuszúttól eltompulva kellett pályára lépniük a sérülés és nyelvvizsga-kötelezettségek miatt egy cserejátékossal érkező szombathelyieknek. Nem sikerült felpörögniük, nem ment a játék – különösen a harmadik szettben voltak tompák –, és sima vereséget szenvedtek az amúgy verhető pécsiektől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában