vízilabda

2018.01.26. 20:18

Steinmetzék vendége lesz az AVUS

Az OB I-es vízilabda-bajnokság A csoportjának 11. fordulójában szombaton 18 órakor az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) a Vasas-Plaket vendége lesz.

Pum András

Ősszel a fővárosiak nagy csatában 10-8-ra nyertek a Fedett Uszodában – ezúttal is szoros mérkőzésre van kilátás. Mindkét csapat vereséggel a háta mögött várja a Komjádi Uszodában 18 órakor kezdődő találkozót, az AVUS 14-7-re kapott ki a BVSC-től, míg az angyalföldiek 8-7-re Kaposváron. Érdekesség, hogy a Vasas azóta nem nyert a bajnokságban, két döntetlen mellett négy alkalommal pont nélkül maradt. Az eddigi tíz meccsen az AVUS hat, a Vasas 12 pontot gyűjtött.

A héten videón megnéztük a Vasas elleni meccsünket, s újra kiderült: nekünk állt a zászló, ám egy-két eladott labda megpecsételte sorsunkat.

- mondta Matajsz Márk, az AVUS vezetőedzője. – Levontuk a legutóbbi, BVSC elleni meccs tanulságait is – egyelőre nem ez a szintünk, nekünk a velünk hasonló kaliberű együtteseket kell legyőznünk. Mindenesetre gyorsaságban, helyzetfelismerésben, koncentrációban, a passzok sebességében mindenképpen javulnunk kell. Ami a Vasast illeti, a felsőházi kvalifikációhoz többet már nem nagyon hibázhat, így különösen nehéz dolgunk lesz. Fizikálisan erősek, remek lövőik vannak, jó centereik – dr. Steinmetz Ádámot senkinek sem kell bemutatni. Tisztességesen felkészültünk a találkozóra, nem feltartott kézzel utazunk Budapestre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában