NB II

2018.02.13. 21:20

Döntetlennel nyitottak a körmendi kézisek

A Körmendi DMTE NB II-es női kézilabdacsapata döntetlennel tért vissza a rövid téli pihenőről.

Tóth Gábor

Körmendi DMTE-Bajnok DSE Nemesvámos 33-33 (14-17). – Körmend, 50 néző, NB II-es női kézilabda-mérkőzés, vezette: Ritter A., Zámbó T.

Körmend: Anek – Török 6, Adorján 6, Őri 2, Kiskós 6, Cser 4, Benedek 8. Csere: Zsiga 1, Horváth D., Szalai, Kondics. Edző: Oláh Sándor.

A tavaszi idény első mérkőzésén jó támadójátékkal, viszont gyenge védekezéssel kezdtek a csapatok, így egy ideig fej fej mellett haladtak. Majd a játékrész közepén a tabellán második vendég meglépett. Fordulás után is ott loholt ellenfele nyomában a házigazda, egyre csökkent a különbség, majd egyenlített a Körmend (52. perc: 28-28). A hajrá roppant szorosra sikeredett, az utolsó támadással mentette döntetlenre a meccset a hazai gárda.

A többi vasi együttes – a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia U23, a Celldömölki VSE, a Büki TK, a Sárvárfürdő Kinizsi SE – vasárnap folytatja bajnokságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában