OB I

2018.04.11. 10:00

Szombaton Pécsett játszanak az Aligátorok

A válogatott rijekai Európa Kupa-szereplése miatt szünetelt az OB I-es bajnokság. Az aligátorok utoljára két és fél hete szálltak vízbe, legközelebb szombaton, Pécsett játszanak.

Pum András

A rutinos Kiss Csaba jól játszott, két gólt dobott. Vele szemben a szentesi csapatkapitány, Somogyi Balázs Fotó: Nagy Jácint/ Vas Népe

Fotó: VN-archív

- Az első hét kicsit lazább volt, ám azóta kemény fizikai munkával telnek a tréningek, erre fektetjük a hangsúlyt – mondta Matajsz Márk, az AVUS edzője. – A rendes mederben folyik a felkészülés, semmi sem hátráltatja a munkát. Kedden és szerdán a fővárosban készülünk, a BVSC, a KSI és a Vasas ellen játszunk edzőmeccset. Hogy sok-e a három hét szünet? Abból a szempontból nem, hogy végre tudunk normálisan edzeni, a kisebb-nagyobb sérülések rendbe jöttek. Noha lendületben voltunk, nem félek, hogy kiesünk a ritmusból. Amikorra kell, csúcsformában kerülünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában