Sérültek hada

2018.04.14. 12:00

Vasárnap a Kóka FNLA otthonába látogat a Haladás-Viktória

A női labdarúgó NB I. alsóházi rájátszásának második fordulójában vasárnap 15 órakor a Haladás-Viktória FC a Kóka FNLA otthonába látogat.

Pum András

A fiatal Császár Hanna áll Kókán a Viktória kapujában Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

Kiütéses, 9-0-ás győzelemmel kezdte az alsóházi rájátszást a Haladás-Viktóra: Simon Attila tanítványai 9-0-ra legyőzték az Astrát. A Kóka viszont nem lépett pályára az első körben, később játssza le az Újpest elleni bajnokiját. A szombathelyiek 24, a hazaiak hét pontot gyűjtöttek eddig – a papírforma tehát a vasiak mellett szólna. Amennyiben teljes csapattal tudnának ki állni a zöld-fehérek.

A fiatal Császár Hanna áll Kókán a Viktória kapujában
Fotó: Unger Tamás / Vas Népe

- Az elmúlt két hétben a sok hiányzó miatt nem tudtunk teljes értékű edzésmunkát végezni – mondta Simon Attila, a Haladás-Viktória FC edzője. – Természetesen nem szeretnénk előre magyarázkodni, de nem vagyunk egyszerű helyzetben. A pontszerzéssel elégedett lennék. Bíró Barbara nem érezte jól magát, kivizsgálásra vár, Tóth Alexandra és Fábián Dóra combizom-húzódással, Tálosi Szabina a vádlijával bajlódik, Kun Barbara munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott edzésekről. Összeállítás: Császár – Kopcsándi, Balogh, Fördős, Kiss Zs. – Csidei – Szakonyi, Manhart, Öreg, Király – Siklér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában