csapatbajnokság

2018.04.20. 08:00

Vidékbajnoki érmek a SZoESE tornászaitól

Egy csapat- és öt egyéni érmet is hoztak a Szombathelyi Egyetemi SE tornásznői a II. osztályú vidékbajnokságról.

Horváth Erika

A női II. osztályú csapatbajnokság első fordulója volt egyben a Budapest-, illetve a vidékbajnokság is. Utóbbin a szerekhez léptek a Szombathelyi Egyetemi SE tornászai is. A Nagy Eszter, Giricz Eszter, Halász Henriett, Lehota Szimonetta, Papp Katalin összetételű együttes – edzőjük Sárai Gabriella – a kisebb sérülések és problémák ellenére jól szerepelt. A lányok egymást segítve, buzdítva, pozitív hozzáállással versenyeztek. A SZoESE női csapata végül a vidékbajnokság ezüstérmét hozhatta haza. Lehota Szimonetta – aki Nagy Eszterhez hasonlóan már végzett hallgató – három egyéni érmet is szerzett, egyéni összetettben ezüstöt, felemás korláton és gerendán pedig aranyat. Halász Henriett – aki húsz évvel ezelőtt indult először tornaversenyen – ugrásban bizonyult a legjobbnak. Kellemes meglepetés Giricz Eszter ezüstérme talajon.

A SZoESE vidékbajnoki ezüstérmes csapata. Elöl (balról): Nagy Eszter, Giricz Eszter, Halász Henriett. Állnak: Lehota Szimonetta, Sárai Gabriella edző és Papp Katalin Fotó: ELTE SEK

A vidékbajnokság végeredménye: 1. PSN Zrt., Pécs 118,5 pont, 2. SZoESE 115,4, 3. Miskolc 110,4. Egyéni összetett: 2. Lehota Szimonetta 38,9. Ugrás: 1. Halász Henriett 11,3. Felemás korlát: 1. Lehota Szimonetta 8,9. Gerenda: 1. Lehota Szimonetta 10,5. Talaj: 2. Giricz Eszter 10,4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában