CAGLIARI

2018.06.05. 21:36

Leós karateérmek Szardíniáról

Szépen szerepeltek a Leo Karate-do SE sportolói a 11. Memorial Caduti Di Nassirya 12. Championship International elnevezésű nyílt nemzetközi karateversenyen.

Tóth Gábor

Fotó: Pixabay

A szombathelyi, vasi színeket a Leo Karate-do SE négy sportolója képviselte a Szardínia szigetén rendezett nemzetközi erőpróbán. A 12-13 éves korosztályban, kata (formagyakorlat) versenyszámban Somogyi Dávid egészen a döntőig jutott, ahol angol vetélytársával szemben vereséget szenvedett, így ezüstéremmel zárt. Kumitéban (küzdelem) szintén beverekedte magát a fináléba, ahol azonban nem tartotta be az edzői utasításokat, így ismét második lett. A 16-17 évesek mezőnyében Somogyi Laura katában és kumitéban is döntőzött, mindkét versenyszámban ezüstéremmel zárt. A 18 évnél idősebbeknél Gál Enikő katában nem talált legyőzőre, biztosan gyűjtötte be az első helyezést. Kumitében szintén remekelt, összeszedett teljesítménnyel szerezte meg a második aranyérmét. A 39 évnél idősebbeknél Gál Róbert katában lett második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában