SPIELBERG

2018.06.29. 14:00

Räikkönen ismét a McLarennél? Úgy tűnik, hogy korábbi nevelőcsapatánál is kiköthet a finn világbajnok

Már a múlt hétvégén átigazolási pletykák középpontjába került Kimi Räikkönen, ám a róla szóló híreszteléseknek koránt sincs végük.

Kelemen Attila

Kimi Räikkönen már a nyolcadik évét tölti a Ferrarinál Fotó: MTI/AP/Claude Paris

A francia nagydíj hétvégéjén olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Ferrari nem hosszabbít Kimi Räikkönennel, és az ő helyére az idén egyre meggyőzőbb teljesítményt nyújtó újoncot, az Alfa Romeo-Sauber színeiben versenyző Charles Leclercet nézte ki magának az olasz istálló. A Press Association információi szerint ez még nem azt jelenti, hogy a 38 éves fi nn pilóta végleg szögre akasztaná a bukósisakját. Ugyanis a neve szerepel a McLaren meglehetősen hosszúra sikeredett igazolási listáján. Tény, hogy Zak Brown csapata mindent megtesz, hogy kötelékében tartsa Fernando Alonsót, ám a spanyol esetleges távozása esetére is fel kell készülniük. Egyrészt ott van a saját nevelésű fi atal Lando Norris, ám az újonc mellé egy rutinos csapattársat szeret ne a McLaren. Ugyan Daniel Ricciardo neve áll a kívánságlista élén, ám kevés az esély arra, hogy az ausztrál egy gyengébben teljesítő alakulathoz szerződjön. Itt jön a képbe Räikkönen. Hogy igazak-e a pletykák, azt legkorábban a soron következő osztrák nagydíjon tudhatjuk meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában