ausztriában

2018.08.09. 19:46

Háromgólos szombathelyi foci-vereség

Az Illés Akadémia U19 és a Szombathelyi Haladás vegyes csapata háromgólos vereséget szenvedett a szaúd-arábiai Al-Quadsiah együttesétől.

Pum András

Al-Quadsiah FC (szaúdarábiai)–Illés Akadémia U19-Szombathelyi Haladás 3–0 (2–0). – Rudersdorf, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Illés Akadémia U19- Szombathelyi Haladás: Gyurján – Kiss B., Bolla, Tamás, Füleki – Pinte, Kovalovszki, Petró, Jancsó, Lyng – Priskin. Az 55. pectől: Kiss Á. – Horváth M., Bokor, Nyári, Edelényi – Szilágyi, Oláh, Illés, Halmai, Szekér – Tóth-Gábor. Edzők: Desits Szilárd, Németh Szabolcs.

A Haladásban kevesebb lehetőséget kapott játékosokból, valamint az U19-es bajnokságot nyert Illés Akadémia-Haladás futballistáiból álló vegyes csapat az Ausztriában edzőtáborozó, a szaúd-arábiai bajnokság legutóbbi 12. helyezettje, az Al-Quadsiah ellen lépett pályára. Mezőnyben a vasiak birtokolták többet a labdát, de hibáikat a több brazil légióssal is felálló szaúd-arábiaiak könyörtelenül kihasználták. A vasiaknak több helyzetük is akadt, Jancsó felső kapufát lőtt és Priskinnek is voltak lehetőségei. A kulturált, jó futballt játszó szaúdiak ellen színvonalas meccset vívtak a zöld-fehérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában