kellemetlen stílusban

2018.08.10. 20:13

Sárvár FC: három pontért hazai pályán

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Sárvár FC szombaton 17 órai kezdéssel az Andráshidát fogadja.

Tóth Gábor

Az első játéknapon az újonc Sárvár értékes döntetlent harcolt ki a BKV vendégeként (1-1), míg az Andráshida hazai pályán bukott megyei, zalai rangadót a Nagykanizsa ellen (0-1).

Sárvár FC-TARR Andráshida SC (szombat, 17.00). Kovács László: – Az Andráshida nagy csatában, egy szerencsétlen, megpattanó góllal veszítette el a szomszédvári rangadót a Kanizsa ellen – most bizonyára javítani akar. Ellenfelünk kellemetlen stílusban játszó, agresszív, gyors, összeszokott csapat, idegenben is rendre eredményes. Évek óta stabil NB III-as gárda, tavaly sokáig harcban állt a dobogóért. Vagyis nem lesz könnyű dolgunk. Jól kezdtük a bajnokságot, de a BKV-tól elhozott egy pont igazán csak akkor lesz értékes, ha most begyűjtjük a győzelmet. Hosszú idő után játsszunk ismét NB III-as meccset hazai pályán, ki szeretnénk szolgálni a szurkolóinkat, a három pontért lépünk pályára! Takács Ádám sérüléssel bajlódik. A várható összeállítás: Sásdi (Horváth B.) – Horváth A., Pados, Graszl, Maráczi (Ódor) – Pető, Potyi, Kun, Németh E., Hoós – Skriba (Koronczai).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában