verseny

2018.09.26. 21:37

A lövészek Koczor Lajosra emlékeztek

Tizenötödik alkalommal emlékeztek a lövészek versennyel az egykori kiváló versenyzőre, edzőre, Koczor Lajosra.

Horváth Erika

Szívesen találkoztak újra és mérték fel tudásukat a korábbi lövészek is Fotó: Széles Gyula

Abban, hogy idén is találkozhassanak a korábbi és jelenlegi lövészek, megint Holecz Károlyné és Takács Piroska vállalt oroszlánrészt – az ő invitálásukra évről évre eljönnek azok közül a régi lövészek közül is jó néhányan, akiknek annak idején második otthona volt a Homok úti lőtér. A hagyományosan szeptemberben rendezendő versennyel így nemcsak az egykori kiváló lövészre, edzőre emlékeznek, – aki Szombathelyen és Kőszegen is tevékenykedett –, hanem az összejövetel egyben jó alkalom egy kis nosztalgiázásra is, illetve az idősebbek ízelítőt kaphatnak az utánpótlást jelentő fiatalok tudásából is. A 15. Koczor Lajos Emlékversenyen 46 Vas, Veszprém és Pest megyéből érkezett lövész indult, standard sportpuska és sportpisztoly számokban mérték össze tudásukat ifjúsági, illetve felnőtt korosztályban. A versenyt Szunyi Mihály, a Szombathelyi Polgári Lövész Sportegyesület elnöke nyitotta meg. Holecz Károlyné, mindenki Jutka nénije, a lőtér gondnoka az idei rendezvénnyel is elégedett lehetett. Azt üzeni: szeretettel várják a jövő évi emlékversenyre is a résztvevőket.

Szívesen találkoztak újra és mérték fel tudásukat a korábbi lövészek is Fotó: Széles Gyula

Eredmények. Kisöbü sportpuska. Ifjúsági, fiú: 1. Herits Tamás 83 köregység, 2. Skurtl Mathias 78, 3. Horváth Bálint 76. Női: 1. Balassa Piroska 80, 2. Farkas Edit 80, 3. Tanainé Stampf Klára 77. Férfi: 1. Katavics Norbert 90, 2. Török István 88, 3. Steffer Gábor 87. Sportpisztoly. Férfi, amatőrök: 1. Dercsár József 80, 2. Török István 80, 3. Gadányi Péter 78. Igazoltak: 1. Szakács Róbert 93, 2. Bárdosi Zoltán 90, 3. Hideg Gyula Tamás 88. Női, igazoltak: 1. Németh Tünde 94, 2. Horváth Adrienn 81.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában