labdarúgó-bajnokság

2018.09.28. 20:08

NB III: bemutatkozik az új edző

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Sárvár a Puskás Akadémia II. gárdáját fogadja (vasárnap, 15.30) – az új edző, Bojan Lazic győzelemmel szeretne bemutatkozni.

Tóth Gábor

A héten új edző, az MTK, az FTC és a Sopron korábbi remek játékosa, Bojan Lazic állt munkába Sárváron. Aki nehéz ellenfél ellen mutatkozik be, hiszen a Puskás II. veretlen, a dobogóért küzd – míg a Sárvár az első győzelmére hajt.

Sárvár FC–Puskás Akadémia FC II. (vasárnap, 15.30). Bojan Lazic: – Kedden tartottam az első edzésemet, nagyon nem kellett bemutatkoznom, a keret zömét ismertem. Az össz­hang gyorsan kialakult, gördülékenyen dolgoztunk a héten. Jó a játékosállományunk, annál sokkal jobb, mint amit a tabella mutat – csak ezt bizonyítani is kell. Új stílusban, új taktikával fogunk futballozni, gólokat kell rúgnunk, győznünk kell. Nyerő típusú csapatot szeretnék látni a pályán. Nem lesz könnyű dolgunk, mert a Puskás II. összeszokott, tehetséges, gyors fiatalokat vonultat fel. Erős csapat, de nem verhetetlen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában