röplabda

2018.10.05. 21:12

A Vasas a Haladás következő ellenfele

Szombaton esedékes a Hungast-Haladás Szombathely női röplabdacsapatának első idegenbeli extraligás mérkőzése.

Horváth Erika

A közönség nem ünnepelt együtt a csapattal, így az öltözőbe ballagtak a magyar játékosok. Balról Gulácsi Péter, Pátkai Máté, Guzmics Richárd, Szabó János, Fiola Attila, Böde Dániel és Dzsudzsák Balázs Fotó: MTI/Illyés Tibor

Jó, közönségcsalogató játékkal mutatkozott be a Haladás extraligában újonc röplabdacsapata hazai környezetben. Bedőcs Gergely vezetőedző a tavalyihoz képest erősen újjászervezett csapata helytállt a címvédő Békéscsaba ellen, még játszmát is nyert, 3:1-re kapott ki. – A lányok kicsit túl is teljesítették, amit vártunk tőlük – mondta a mérkőzésről Bedőcs Gergely. – Az első szettben nagyszerűen játszottak, de ahhoz, hogy megnyerjék azt a játékrészt, szerencse is kellett, a mi szempontunkból sokszor pattant jó irányba a labda. Utána viszont a csabaiak klasszis feladója, Tálas Zsuzsanna által vezérelt csabaiak ellen már nem volt esélyünk. A szerdai előrehozott meccs után szombaton, a bajnokság 1. fordulójában a Vasas Óbuda otthonába látogatnak a zöld-fehérek (17.00). – A Vasasról egyelőre anynyit tudunk, hogy nagyon jó csapat, a mostani keretük játékáról még nincs felvételünk – folytatta Bedőcs Gergely. – Idegenben sokkal nehezebb dolgunk lesz, de ugyanolyan lelkes játékot várok a lányoktól, mint amit itthon mutattak. Katie Huff – a térdét kímélendő – nem edzett, de a szombati találkozón rá is számítok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában