Látványosság

2018.10.01. 14:00

Erősemberek bemutatója Vasváron

Adorján Balázs és Gadó András erősemberek előbb a helyiek egyik tűzoltóautóját, majd egy amerikai terepjárót mozdítottak ki helyéből, és húztak el többször is az általános iskola udvarán. A sportolók egymást váltva tartották a bemutatót.

PM

Adorján Balázs, Gadó András, Szabolcs Gergely Fotó: PM

Az első alkalommal megrendezett sportágválasztó felütéseként kezdődött ezzel a látványos eseménnyel a nap. Sokan érkeztek a rendezvényre a bemutató kedvéért. Többen be is álltak a hazai és európai bajnoki címek birtokosai mellé. Kisebbek és nagyobbak húzták így el „kis” segítséggel az autómonstrumokat.

Adorján Balázs, Gadó András, Szabolcs Gergely Fotó: PM

– Épp ez volt a célunk a két erősember meghívásával. A bemutató sokakat vonzott, és ha már eljöttek a program kedvéért, csak néhány lépést kellett tenniük, hogy a sportágválasztóra is bepillantsanak – mondta el Szabolcs Gergely civil főszervező. A Sakura Karate Egyesület vasvári klubjának edzője azt mondta: van a háta mögött néhány rendezvény, tudja, hogy a sikerét nem nézőszámokban lehet mérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában