Győrújbarát

2018.10.02. 20:11

Győztek a gotthárdi férfi kézisek

Nagyszerű idegenbeli győzelemmel foly­tatta az NB II-es férfi kézilabda-bajnokságot a Szentgotthárd.

Tóth Gábor

Győrújbaráti FaDo TK–Szentgotthárdi VSE 25-31 (10-8). – Győrújbarát, 40 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, v.: Tóbiás, Végh.

Szentgotthárd: RÉDECSI – Bouti 3, Katona 2, Kozák 7, Csipszer 2, HEGYI 12, Háklár 1. Csere: Surányi (kapus), Végh, Jászberényi 1, MOLNÁR 3, Szakács. Játékos-edző: Csipszer Péter.

A győzelem reményében lépett pályára a gotthárdi alakulat. Ám gyengén, sok technikai hibával kezdte a mérkőzést és a folytatásban is akadozott a gépezet. Kevés gól esett, mert a kapusok mindkét oldalon nagy formában védtek. A szünetben kétgólos hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A félidőben aztán rendezte sorait a Szentgotthárd, sokkal jobb játékkal tért vissza a pályára. Összeállt a védekezés, jöttek a gólok, motiváltan, gyorsan, pontosan kézilabdáztak a vendégek, egyre növelték előnyüket – a félidő közepére már hét gól volt a különbség. Végül biztos szentgotthárdi győzelemmel zárult a meccs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában