Női röplabda

2018.10.26. 21:51

Hazai pályán fogadja a Haladás a Nyíregyházát

Hazai pályán folytatja az extraligás bajnokságot a Hungast-Haladás Szombathely női röplabdacsapata. Vasárnap 19 órakor kezdődik a Nyíregyháza elleni találkozó.

Horváth Erika

Az Extraligában újonc Haladás még nem tudott mérkőzést nyerni a legmagasabb osztályban, vendége, a Nyíregyháza viszont már hármat is. Hollósy László együttese idegenben verte a címvédő Békéscsabát és az UTE-t is, otthon pedig a Jászberényt, csak a Vasastól kapott ki. Tavaly a bajnokságban ezüstéremmel zártak a nyírségiek, de a Magyar Kupát megnyerték – összességében a klub öt bajnoki címmel, három ezüsttel, két bronzzal és hét Magyar Kupa-elsőséggel büszkélkedhet. Bedőcs Gergely, a Haladás vezetőedzője szerint a legjobb magyar csapat érkezik vasárnap Szombathelyre.

– Zaklatott hetünk volt, keveset tudtunk edzeni, ráadásul egy vírusos betegség is végigsöpört a csapaton. Takács Bernadett pedig, aki vasárnap a Békéscsaba elleni meccsen „belenézett” egy erős ütésbe, agyrázkódásos tünetekkel végig ágynyugalomban volt, lehet, hogy nem is tud még pályára lépni – sorolta Bedőcs Gergely. – Így kell megpróbálnunk felvenni a kesztyűt a minden poszton nagyon erős Nyíregyházával. Minden egyes pontért élet-halál harcot kell vívnunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában