Labdarúgás

2018.11.12. 18:44

Őszi bajnok a CVSE

A megyei I-es labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában magabiztosan nyert a Jánosháza ellen és ezzel őszi bajnok lett a Celldömölki VSE.

VN

A bravúros vépi győzelemből Bezdi Szabolcs (labdával, kékben) két góllal vette ki a részét. Mögötte a lukácsházi Németh Roland, balról Dancs Zoltán

Fotó: Unger Tamás

A Vép bravúros és magabiztos győzelmet aratott a Lukácsháza felett, az Egyházasrádóc minimális különbséggel bizonyult jobbnak a Királynál. A Rum alsóházi rangadón öt gólt szerezve nyert a Répcelak ellen, a Körmend biztosan hozta a kötelezőt a Rábapaty ellen. A Szentgotthárd és a Vas­szécseny hatgólos meccsen osztozott meg a pontokon, de döntetlen született az Ikervár–Vasvár- és a Kőszeg–Csepreg-találkozókon is.

 

 

Répcelaki SE–Rum KSC 1-5 (0-3). Répcelak, 50 néző, vezette: Héra.

Répcelak: GYÉCSEK – Kossuth, Varga A., Harkai, Tóth Dávid, Lékai (Horváth B.), Balogh B., Barna, Koronczai, Závecz, Bogyai. Edző: ifj. Tóth Zsolt.

Rum: Velladics – Ivic, Gyurkó (Leitgeb), Szakos (Sárközi), Papp (Molnár R.), Tóth M. (Kontics), Nagy A., Pupp (Székely), Kovács B., Farkas, Csonka. Edző: Joó András.

Gól: Tóth Dávid (36.), ill. Nagy A. 2 (33., 71.), Ivic (7.), Gyurkó (10.), Farkas (65.).

Az erősen tartalékos Répcelakon a rumi gyorsvonat átgázolt. A vendégcsapatban mindenki jól teljesített.

Kőszegi FC–Csepregi SE 0-0. Kőszeg, 150 néző, vezette: Bíró.

Kőszeg: Bán – LINTNER, Major, GUGCSÓ, Prán (Tóth D.), Dan, Réti (Kovács Zs.), Dévai (Riegler), FEHÉR, BUJTÁS, Toldi. Edző: Őri Gábor.

Csepreg: TARÓDI Á. – Tájmel, Kótai, Büki, Reichardt (Steiner Zs.), TAKÁCS (Németh B.), Baranyai, PÓCZA, Kovács B., Maráczi (Péntek), Steiner C. Edző: Steiner Zsolt.

Kiállítva: Molnár Z. (92., Kőszeg).

A mérkőzés tapogatózó játékkal kezdődött. A félidő hajrájához közeledve a Kőszeg átvette a kezdeményezést, és több helyzetet is kialakított, de a befejezésekbe hiba csúszott. A második félidő elején csak mezőnyben folyt a játék. Aztán a hazaiak újra lendületbe jöttek, de a lehetőségeik ismét kimaradtak, míg a vendégek kontrákra rendezkedtek be, és több veszélyes támadást is vezettek. Összességében a kezdeményezőbb, több helyzetet kialakító Kőszeg és a szervezetten védekező Csepreg mérkőzése igazságos eredménnyel zárult.

ÖTE-Ikervár FC–Vasvár VSE 2-2 (2-1). Ikervár, 100 néző, vezette: Talabér.

Ikervár: Schener – PAP, Csenterics, HORVÁTH SZ., Németh M., Vincze Z. (Kosztolánczi Á.), PÁSTI, VINCZE T. (KÓSI), Döbrente (Kosztolánczi R.), Naszádos, Varga M. Edző: Dobány Gábor.

Vasvár: Tóth K. – Bakos Cs. (Horváth A.), Bíró, Varga A. (Berta), Tausz, Vincze K. (Szegleti), Robán, Horváth Á., HAJAS, Dávid, PÁLLA. Edző: Lepár Attila.

Gól: Döbrente (4.), Pap (37.), ill. Vincze K. (23.), Pálla (58.).

Az első félidőben a hazaiak uralták a játékot, és kétszer is vezetést szereztek. A második játékrészben a vendégek rákapcsoltak, míg az ikerváriak jobbára védekeztek. Igazságos az eredmény.

Körmendi FC–Rábapatyi KSK 4-1 (2-0). Körmend, 100 néző, vezette: Szvorda.

Körmend: Farkas (Balogh Á.) – Kurucz, BALÁZS L., KÓSIK, Takács Á., Tompa, Balikó, Majtényi (Czimber D.), Takács M., Horváth P. (Niksz, Varga P.), SIPOS. Edző: ifj. Molnár Károly.

Rábapaty: KIRÁLY T. – HORVÁTH K., Tóth R., Fehér, BALHÁSI, Szabó A., Csupor, László, KOVÁCS T., Király L., Zeke (Juhász). Edző: Pungor István.

Gól: Sipos 3 (6., 69., 77.), Horváth P. (45.), ill. Fehér (89.).

Kiállítva: Takács Á. (43., Körmend).

Hamar vezetést szereztek a hazaiak, aztán 11-est is hibáztak, majd egy kiállítás után tíz főre fogyatkoztak. De a félidő végére mégis kétgólosra tudták növelni az előnyüket. A második játékrészben is a körmendiek akarata érvényesült, így magabiztos Rába-parti győzelem született.

Vép VSE–Schott Lukácsháza SE 5-1 (1-0). Vép, 300 néző, vezette: Kondor T.

Vép: Bezdi B. – Wágner, Dancs, Kovács D., Hankó (Beke), Illés (Varga O.), Dala (Auguszt), Baumgartner, Auer, Varga B. (Bezdi Sz.), Nagy Zs. (Pócza). Edző: Török Richárd.

Lukácsháza: Horváth K. – Lengyel (Kovács M.), Bősze, Vörös, Gombás, TAR, Szalai, Gugcsó, KOMÁLOVICS ­(Naisz), Németh R. (Osztrosits), dr. László (dr. Kovács Sz.). Edző: Bezdi István.

Gól: Bezdi Sz. 2 (45., 88.), Illés 2 (55., 61.), Auer (72.), ill. Komálovics (62.).

Kényszerű változtatások után a hazai csapat zavarodottan kezdte a meccset. Az első fél órában több veszélyes helyzetet is kialakított a Lukácsháza, ám Bezdi Balázs a helyén volt. A slusszpoén pedig a félidő végén jött, amikor egy labdavesztés után Bezdi Szabolcs góljával vezetést szerzett a Vép. A szünet után erősen kezdtek a hazaiak, Illés kétszer volt eredményes, majd Auer és Bezdi Szabolcs is betalált, amire csak egy vendéggól esett válaszul. A vépi csapat igazi egységként működött, amiből minden játékos jó játékkal vette ki a részét.

A bravúros vépi győzelemből Bezdi Szabolcs (labdával, kékben) két góllal vette ki a részét. Mögötte a lukácsházi Németh Roland, balról Dancs Zoltán
Fotó: Unger Tamás

 

Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő–Jánosháza VSE 6-0 (2-0). Celldömölk, 200 néző, vezette: Papp Á.

CVSE: Bíró – Büki (Szép D., Gorácz), ENYINGI, SZUH, Győrvári (Varga J.), VIRÁG, Kovács Z., Horváth D. (Németh J.), PÉTER, MOLNÁR T., PIRI (Czöndör). Edző: Kovács Balázs.

Jánosháza: Kovács K. – Marsai, Vágusz, Horváth A., Dákai (Tóth L.), Szabó T. (Pintér), Megyesi, Dénes (Fenyő), Dornai, Balázsi, Dobson (Varga P.). Edző: Kelemen Kornél.

Gól: Molnár T. (25., 34., 72.), Piri 3 (48., 53., 67.).

A Celldömölk a mérkőzés elejétől támadólag lépett fel, míg a vendégek megszállták térfelüket és kontrákra rendezkedtek be. A hazaiak több helyzetet is kialakítottak, mégis Molnár Tamás átlövéseivel szereztek kétgólos előnyt. A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt. A CVSE már jobban használta ki a helyzeteit, így Molnár Tamás és Piri is mesterhármasig jutott. A hazaiak ilyen arányban is megérdemelten nyertek, és ezzel őszi bajnok lettek.

Egyházasrádóci SE–Király SZE 2-1 (0-0). Egyházasrádóc, 120 néző, vezette: Szabó II. Z.

Egyházasrádóc: Bali – Németh Martin, László, Balogh A. (Móricz H.), Németh Marcell (Kertes), Mészáros (Báger), Kalmár (Móricz R.), Kazinczki, Tóth Má., Krajczár, Molnár I. (Tóth Martin). Edző: Lukács Ede.

Király: Mester I. B. – Sásdi, Marton, Németh B., Mester II. B. (Lakosi), Kudron (Szabó Z.), Németh D., Vámos, Kondákor (Fogl), Szenczi (Hujber), Hajmási (Polgár). Edző: Hegyi László.

Gól: Balogh A. (65., 83.), ill. Németh Martin (öngól, 82.).

Kiegyenlített első félidő után a másodikban a jobban játszó rádóciak megérdemelten nyertek a jó erőkből álló Király ellen. A hazaiaknál mindenki jó teljesített.

Kiswire-Szentgotthárd VSE–Petőfi SE Vasszécseny 3-3 (1-2). Szentgotthárd, 80 néző, vezette: Szabó I. Z.

Szentgotthárd: Soós – Kovács G., Vass (Papp V.), Düh (Szivós), NAGY O., Dancsecz (Sütő), BEDI, Merkli (Muszka), LATYÁK, SIPOS, Takács (Bugán). Edző: Heiter László.

Vasszécseny: Geicsnek – Szilvás (Pongrácz D.), Kontics (Pongrácz Zs.), FÁBIÁN, Imre, BARÁTH, BALÁZS (Kiss K.), Devecseri, Viszket, VADÁSZ, MACZEK (Viszked). Edző: Kozmor Ákos.

Gól: Düh (12.), Merkli (62.), Nagy O. (75.), ill. Vadász (35.), Fábián (36.), Viszked (76.).

Óvatosan kezdtek a csapatok, az első félidő elején jobbára mezőnyben folyt a játék. Aztán egy védelmi hibából vezetést szerzett a Szentgotthárd, majd pár perc múlva kapufát is rúgott. A játékrész második felében azonban a Vasszécseny két perc alatt megfordította az eredményt. A szünet után nagy elánnal kezdtek a hazaiak, negyedóra elteltével egyenlítettek, majd a vezetést is visszavették. De a vendégek nem adták fel, és a következő minutumban egyenlítettek. Ezután a gotthárdiak mindent megtettek a győzelemért, de több gól már nem született. A meccs összképét tekintve a döntetlen igazságos eredmény.

Tudósítók

RÉPCELAK: ifj. Tóth Zsolt. KŐSZEG: Őri Gábor. IKERVÁR: Komáromi Szabolcs. KÖRMEND: Király György. VÉP: Pajor Tamás. CELLDÖMÖLK: Gasztonyi Csaba. EGYHÁZASRÁDÓC: Bali László. SZENTGOTTHÁRD: Heiter László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában