Tenisz

2018.11.15. 21:45

Új elnökség, új célok

Új elnökség irányítja a jövőben a Vas Megyei Tenisz Szövetséget – Lipták János vezetésével.

Tóth Gábor

Lipták János, a Kőszeg játékosa, a megyei szövetség elnöke

Fotó: Unger Tamás

Különböző okok miatt az előző elnökség több tagja is lemondott mandátumáról, elsősorban ezért volt szükség a tisztújító közgyűlésre. A közgyűlés Lipták Jánost választotta elnöknek, elnökségi tagként pedig Szabó Hajnalka (Haladás VSE), Szabó Péter (Savaria TC), Szoó Dániel (Sportiskola), Koltay Árpád (Kőszegi SE) és Mayer László (Kőszegi SE) kapott bizalmat.

Lipták János, a Kőszeg játékosa, a megyei szövetség elnöke
Fotó: Unger Tamás

– Az elnökség kialakításánál arra törekedtünk, hogy minden nagyobb egyesület kapjon képviseletet – fogalmazott Lipták János elnök, aki egyébként a Kőszegi SE szuperligás csapatának teniszezője. – Az előző években elhidegültek egymástól a megyei egyesületek, viszont a továbbiakban a teljes csapatunk minden erejével azon lesz, hogy egy irányba húzza a Vas megyei tenisz szekerét. Bizakodó vagyok, hiszen egy aktív, tenni akaró, a mindennapjait a sportágban élő elnökség jött össze. Van bőven teendőnk, nagy vonalakban már ki is jelöltünk egy irányt. Szeretnénk például új lendületet adni a versenytenisznek, ezért igyekszünk a jövőben minél több tornát rendezni, új életet próbálunk lehelni a megyei bajnokságba, és megpróbáljuk ismét becsatlakoztatni a sportág vérkeringésébe a kisebb vidéki egyesületeket.

Oda kell figyelnünk az utánpótlásképzésre, a tehetséggondozásra, mert rengeteg feltörekvő fiatal teniszezője van Vas megyének. Komoly hangsúlyt helyezünk a szövetség anyagi helyzetére, élni szeretnénk a különböző pályázati lehetőségekkel, megpróbálunk támogatókat állítani a sportág mellé. Mint látható, munkás hétköznapok következnek, de az elnökség minden tagja motivált, tettre kész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában