hagyomány

2018.12.12. 19:49

Mozgalmasnak ígérkezik a 32. jégszezon a városi műjégpályán

Mikulásokkal rajtolt a 32. városi jégszezon.

Tóth Gábor

Színes Mikulások a jégen –remekhangulatban

Fotó: Németh Richárd

Az elmúlt hétvégén a színes Mikulások találkozójával kezdetét vette a 32. jégszezon a városi műjégpályán. Remekül sikerült a hagyományos rendezvény, és az elkövetkező hetekben, hónapokban is mozgalmas programmal várják a szervezők, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a SZOVA Zrt. munkatársai a korcsolyasport kedvelőit.

Színes Mikulások a jégen –remekhangulatban
Fotó: Németh Richárd

– Minden hétvégén megpróbáljuk megmozgatni a műjégpályára kitérőket, igyekeztünk változatos menetrendet összeállítani – fogalmazott Varga Jenő főszervező. – Még 11 rendezvény szerepel a téli programsorozatunkban. December 16-án és február 17-én, vasárnap várjuk az érdeklődőket, minden más esetben szombaton. Mindig 9.30-kor, közös bemelegítéssel kezdünk, a versenyek pedig 10-től 13 óráig tartanak. Természetesen az olyan népszerű, nagy tömegeket vonzó rendezvények, mint az évbúcsúztató jéggála, a családi jégnap vagy a jégkarnevál, helyet kaptak a 32. jégszezon menetrendjében.

Menetrend, december 16.: félórás korcsolyázás. December 22.: játékos ügyességi versenyek. December 29.: évbúcsúztató jéggála. Január 5.: jeges vetélkedő. Január 12.: fakutyaverseny. Január 19.: akadályverseny. Január 26.: családi jégnap. Február 2.: mesélő fakutya. Február 9.: jégkorong. Február 17.: 31. jégkarnevál, meztelen korcsolyázás. Február 23.: szezonzáró jéggála.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában