Szépen sikerült év végi küzdelmek

2018.12.27. 21:59

Vasi győzelmek a nyílt nevezéses gálákról, és a magyar bajnokságról

Remek eredményekkel zárták az évet a Hobbisták SE/Szolyák Gym thai box versenyzői.

Tóth Gábor

Balról Szolyák Tibor, Roznár Patrik, Kleinhappl Dániel, Molnár Benedek, Horváth Tibor, Istenes László. Guggol Sánduly Szilárd Fotó: Szolyák Gym

Az elmúlt időszakban több nyílt nevezéses gálán is szép eredményeket értek el a szombathelyi Hobbisták SE/Szolyák Gym sportolói. A vasi csapat október végén a Sopronban rendezett West Hungarian Fight gálán vett részt. Lőrincz Tamás (–85 kg, felnőtt) K1-ben diadalmaskodott, KO-val győzte le ellenfelét a harmadik menetben. Lőrincz november közepén Budapesten a TEK Budo küzdősport gálán is szépen teljesített, begyűjtött egy bronzérmet.

Balról Szolyák Tibor, Roznár Patrik, Kleinhappl Dániel, Molnár Benedek,
Horváth Tibor, Istenes László. Guggol Sánduly Szilárd Fotó: Szolyák Gym

December elején a mosonszolnoki 7. VI-GO SE Flex Superfi ght League elnevezésű gálán Istenes László (+91 kg, felnőtt) kettős győzelmet aratott K1 szabályrendszerben. December közepén Budapest, a BME Sportközpont adott otthont az elsőször kiírt Yokkao Muaythai magyar bajnokságnak. Az erőpróba remekül sikerült, ugyanis thai boxban Horváth Tibor (+60 kg, junior) és Roznár Patrik (+39 kg, junior) magyar bajnok lett, Kleinhappl Dániel (+40 kg, junior) és Molnár Benedek (+58 kg, junior) ezüst-, Sánduly Szilárd (+85 kg, felnőtt) bronzéremmel tért haza. – Szépen zártuk az évet, a rengeteg munka meghozta a gyümölcsét, elégedett vagyok a versenyzőimmel – értékelt az edző, Szolyák Tibor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában