teremlabdarúgó-torna

2019.01.23. 22:08

Újabb teremtornát nyert a KLSE öregfiúkcsapata

A szombathelyi KLSE-Agro Center csapata nyerte az öregfiúknak kiírt Öreg Gólyák Kupa nemzetközi teremlabdarúgó-tornát.

TG

A KLSE-Agro Center hévízi bajnokcsapata Fotó: KLSE

A +44-es korosztálynak kiírt tornán 16 csapat vett részt (csapatonként két +42-es játékos is szerepelhetett). A népes, erős mezőnyt négy négyes csoportra osztották a hévízi szervezők. Több vasi színeket képviselő gárda is próbára tette a tudását, de a csoportkörből csak a KLSE-Agro Center jutott tovább – az Öregedő Körmendiek, a Golden Gate Szombathely, valamint a Hétház Söröző (Rábatótfalu) gárdája kiesett.

A KLSE-Agro Center hévízi bajnokcsapata Fotó: KLSE

A KLSE-Agro Center csapata a csoportmeccseken két győzelmet aratott, egyszer kikapott. A Lentitől elszenvedett vereség miatt „csak” csoportmásodikként jutott a legjobb nyolc közé, így a nehezebb ágon kezdhette meg az egyenes kieséses szakaszt. A negyeddöntőben a tavalyi bronzérmes, a több volt profi futsalost, valamint strandfoci-válogatottat is felvonultató budapesti Corradó következett. Az ellenfél jól kezdett, a 4. percben már 2-0-ra vezetett, de aztán rendezte sorait a KLSE, 2-2-es döntetlent harcolt ki, majd hetesekkel diadalmaskodott – a szombathelyiek mindhárom hetesüket berúgták, míg Táncsics Péter egyet hárított. Aztán az elődöntőben a tavalyi győztes Jeges FC Tököl ellen nyert 2-1-re a KLSE. Végül a fináléban a házigazda Hévíz együttesét gyűrték le 2-0-ra a szombathelyiek. A torna gólkirályát is a KLSE adta Lengyel Miklós személyében, aki hét találatig jutott.

A győztes csapat névsora: Táncsics Péter, Catomio János, Mikos Tamás, Jáger László, Wanek Rudolf, Karda Zoltán, Lengyel Miklós, Maurer Tibor, Vidóczy József, Palotai Zoltán.

Érdekesség, hogy a ­KLSE-Agro Center öregfiúkcsapata két hete Tapolcán nyerte meg az Újév Kupát, vagyis a szombathelyi gárda remekül kezdte a 2019-es teremszezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában