Két góllal

2019.02.17. 20:57

Kikapott a Viktória

Női felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás-Viktória FC két góllal kikapott az osztrák első osztályú Sturm Graztól.

Pum András

Rácz Zsófia szerezte a vasiak gólját Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

Sturm Graz–Haladás-Viktória FC 3-1 (3-0). – Graz, műfű, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás-Viktória: Dömsödi – Balogh (Kopcsándi, 60.). Horti, Tálosi (Kovács V., 60.), Kiss (Sitku, 60.) – Fördős – Szakonyi, Rácz, Tóth A., Öreg (Harsányi, 60.) – Siklér (Németh M., 60.). Edző: Simon Attila.

Rácz Zsófia szerezte a vasiak gólját Fotó: Unger Tamás/Vas Népe

A Viktóriában Bíró Barbara betegség, Fábián Dóra sérülés, Heike Manhart munkahelyi elfoglaltsága miatt hiányzott. Az osztrák élvonal harmadik helyén tanyázó graziak kezdték jobban a meccset, a szombathelyiek fáradtan, lassan, dekoncentráltan futballoztak. Nem tudták a saját játékukat játszani, ám Siklér két, Szakonyi pedig egy ziccert kihagyott. A hazaiak viszont nem hibázták el helyzeteiket, és az első félidőre háromgólos előnyre tettek szert. Fordulást követően már sokkal jobban, összeszedettebben futballoztak a viktóriások, és az 55. percben szépítettek. Rácz húszméteres szabadrúgása vágódott a hálóba (3-1). A vasiak nem adták fel, mentek előre, de újabb gólt, gólokat már nem tudtak szerezni. A jó erőkből álló, német légiósokat a soraiban tudó graziak megérdemelten nyertek.

Simon Attila: – Egy erős ellenféllel szemben az első félidőben fáradtan, a másodikban viszont már kifejezetten biztatóan futballoztunk.

A vasiak legközelebb vasárnap Diósgyőrben, a Magyar Kupa elődöntőjében lépnek pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában