Kiválasztón jártak

2019.02.27. 18:46

Remekül bunyóztak a kőszegi és büki fiatalok

Eredményesen szerepeltek a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület sportolói az ifjúsági korosztálynak rendezett válogatóversenyen.

Tóth Gábor

Eredményes csapat. Balról Farkas Richárd, Pesti Gabriella, Ambrus Viktória és Hámori Luca Fotó: Fitt-Box ÖE

Budapest, a Halassy Olivér Sportközpont adott otthont az Énekes István ifjúsági ökölvívó-emlékversenynek, amely a korosztály idei első válogatója is volt egyben. A háromnapos rangos erőpróbán összesen 91 ökölvívó lépett kötelek közé. A mezőnyben a kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület négy bunyósa képviselte a vasi színeket. A kőszegiek remekül teljesítettek: Pesti Gabriella (60 kg) második lett, Hámori Luca 64 kg-ban aranyérmet szerzett, Ambrus Viktória (75 kg, büki szakosztály) ugyancsak a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel, míg Farkas Richárd (81 kg, büki szakosztály) bronzéremmel térhetett haza.

Eredményes csapat. Balról Farkas Richárd, Pesti Gabriella, Ambrus
Viktória és Hámori Luca Fotó: Fitt-Box ÖE

– A versenyzőink nagyon jól teljesítettek, ráadásul egy fontos, rangos versenyen bizonyítottak – értékelt a Fitt-Box vezetőedzője, Varsányi Áron. – Pihenésre, ünneplésre viszont most sincs idő, folyamatosan dolgozunk, hiszen ebben az időszakban egymást érik a versenyek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában