Sérülés

2019.02.07. 15:00

Rossz hír – Szegény Haladást az ág is húzza

Az ultrahangos vizsgálat megállapította, hogy Priskin Tamás bal bokájában részleges bokaszalagszakadást szenvedett, körülbelül hat hét, mire újra futballozhat.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Egy ütközés után a szombati Haladás-Kisvárda (0-1) OTP Bank Liga-mérkőzésen ápolni kellett a Haladás támadóját,Priskin Tamást. Noha a 63-szoros válogatott csatár ezt követően rövid időre visszatért a pályára, a 31. percben jelezte: ennyi volt, cserét kér. A lefújás utáni sajtótájékozatatón Horváth Ferenc vezetőedző úgy nyilatkozott, Priskinnek vélhetően elszakadt a bokaszalagja.

Nos, a szakember nem tévedett, ugyanis a szerdai ultrahangos vizsgálat megállapította: a támadó a bal bokájában részleges bokaszalagszakadást szenvedett, körülbelül hat hét, mire újra futballozhat. Priskintől megtudtuk: minden nap kondizni jár, a tervek szerint jövő héten elkezdheti a biciklizést, utána a kocogást és bízik bent, a hat hétnél talán valamivel korábban visszatérhet a pályára – írja a klub hivatalos honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában