A Csodalámpa Alapítvánnyal közösen

2019.03.18. 14:00

Ajándékot kapott Kolos a Falco KC Szombathelytől

Szombaton a mérkőzés után a Falco KC Szombathely a Csodalámpa Alapítvánnyal közösen teljesítette egy beteg gyermek álmát, aki a példaképeivel, a kosaras fiúkkal szeretett volna találkozni.

VN

Kolos a Falco kosarasaival a szombati meccs után Fotó: UT/Vas Népe

Kolos Vassurányban él, most 8 éves, betegsége ellenére kosarazik és még táncversenyekre is készül. A beteg gyermekek kívánságait teljesítő Csodalámpa Alapítványtól azt kérte, hogy találkozhasson a március 16-i mérkőzés után a Falco KC Szombathely kosaraival.

A csapat tagjai a szombati vereség ellenére is örömmel tettek eleget a kérésnek, hiszen tudják, hogy a különleges élmény segítheti a születésnapját hamarosan ünneplő Kolost a gyógyulásban. Egy névre szóló mezt és egy, a csapat tagjai által aláírt labdát vehetett át szombaton az Arena Savariában a vassurányi kisfiú.

Kolos a Falco kosarasaival a szombati meccs után Fotó: UT/Vas Népe

A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt tizenöt évben több mint 3500 álmot váltott valóra. A gyerekek erőt merítenek ezekből az élményekből és a csodalámpások hiszik, hogy ezzel segítenek nekik legyőzni a betegségüket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában