Palace kedvencek

2019.03.29. 08:37

Király Gábor miatt utazott el Szombathelyre a Crystal Palace médiacsapata (Videó)

Újabb komoly elismerésben részesült a Szombathelyi Haladás kapusa, a napokban jelent meg a vele forgatott kisfilm.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

Még a tavalyi év novemberében látogatott el a vasi megyeszékhelyre az angol Premier League-ben szereplő Crystal Palace médiastábja – olvasható Király Gábor hivatalos weboldalán.

A szigetországi csapat illetékesei a Szombathelyi Haladás hálóőre miatt tették meg a jelentős távolságot. Mint az ismeretes, Király Gábor első angol klubja volt a londoni együttes, ahová a hét sikeres Berlinben eltöltött évet követően írt alá 2004-ben. Három évig állt az angol csapat alkalmazásában, és hamar belopta magát a szurkolók szívébe. Többek között ezért akart forgatni vele a Crystal Palace TV stábja, ami egy újabb komoly elismerés a 43. születésnapját a jövő héten betöltő kapus számára.

A Palace kedvencekről szóló tévéműsor idei szezonja a Haladás kapusával indult, ami a Király Gábor és a szürke nadrág címet kapta. Ha már a szigetországi klub médiacsapata elutazott Magyarországra, gondolták nem hagyják ki az alkalmat, hogy megszólaltassák a csapat szintén egy korábbi játékosát, Torghelle Sándort. Gera Zoltán is képernyőre került, aki bár nem játszott a Crystal Palace-ban, de tíz évet lehúzott Angliában, ebből hármat az ugyancsak londoni székhelyű Fulham együttesében.

Az elkészült kisfilm csütörtökön került fel a legnépszerűbb videómegosztó oldalra. Némi angoltudás ugyan szükséges a megértéséhez, de azért lehet boldogulni vele.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában