Örömünnep

2019.06.21. 23:08

Megérkezett a bajnokcsapat Szombathelyre

Hosszú időbe telt, míg a Falco busza megtette az utat Körmendről Szombathelyre – már jócskán elmúlt 22.30 mire megérkezett az Arena Savariához a bajnokcsapat.

Tóth Gábor

Természetesen óriási tömeg várta a sárga-fekete alakulat – és a legbátrabb szurkolók megfürödtek a szökőkútban. Tűzijáték, füstbomba fogadta a játékosokat, a szakmai stáb tagjait, a vezetőséget. Akik alig tudták átverekedni magukat a tömegen.

Nem is sikerült mindenkinek a manőver sértetlenül – Reddic, Bruinsma, Curry és Govens elvesztette a pólóját a csatában. Váradi Benedek a körmendi hálóval a nyakában érkezett, óriási ünneplésben részesítették a csapatkapitányt a szurkolók. És ezúttal a máskor mindig megfontolt, visszafogott Perl Zoltán is elengedte magát. Gasper Okorn vezetőedző szerényen fogadta a gratulációkat, az ünneplést átengedte a játékosoknak.

Sokan veregették a vállát a léáthatóan még mindig feszült Váradi Attilának. És „Gyuri bácsi” is nagy köszöntést kapott, akinek ugye ismét bajnok lett a csapata. Amint a játékosok bejutottak a csarnokba, az első útjuk a pulthoz vezetett, majd nekiestek a rájuk váró pizzáknak.

 

Amíg a csapat rendezte a sorait, addig a 1500-2000 főt számláló tömeg megtöltötte az Arena Savariát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában