Eredmények

2019.06.11. 22:16

Roncsderbi vasiakkal – Vasárnap Szombathelyen folytatódik a pontvadászat

Az idei második, zalai futammal folytatódott a roncsderbibajnokság – szép vasi eredmények születtek.

Tóth Gábor

A vépi ifj. Szabó Zsolt (61) csatázik a szombathelyi Kovács Szabolccsal

Fotó: Kámán András

A Zalaegerszeghez közeli helyszínen rendezett futamon az Autó Sport Klub Rum, az Auto-Crash Szombathely SE, az MJIPSZ Gérce és a Speed Car Auto Motor Sportegyesület Vép képviselte a Vas megyei színeket. A közel 70 autót felvonultató mezőnyt minőségi pálya várta, ráadásul a pilóták kellemes időben ülhettek a volán mögé. A hangulattal sem volt probléma, sok néző volt kíváncsi az idei második futamra. A szombathelyi és vépi pilóták igazán szép eredményeket értek el.

A vépi ifj. Szabó Zsolt (61) csatázik a szombathelyi Kovács Szabolccsal
Fotó: Kámán András

Vasi eredmények, széria nagy: 1. Csercsics Dániel (Vép), 2. Sporeth Richárd (Szombathely), 3. Komálovics Balázs (Szombathely). Széria közép: 2. Gyócsi Tamás (Szombathely), 3. Horváth László (Vép). Széria kicsi: 1. Lakatos Róbert (Vép), 3. Hetyei Patrik (Szombathely). Lada: 1. Barbalits Benjámin (Vép), 2. Vámos Dániel (Szombathely), 3. Németh Attila (Szombathely). Női: 2. Szabó Zsoltné (Szombathely). Szuperfutam: 1. Komálovics Balázs (Szombathely). Ifi II.: 3. Juhász Ferdinánd (Szombathely). Amatőr: 1. Pék Balázs (Szombathely), 2. Kovács Szabolcs (Vép). Szerelő: 2. Pék Ferenc (Szombathely).

A sorozat Szombathelyen folytatódik. A Szabadidőközpont június 16-án, vasárnap ad otthont az idei harmadik futamnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában