Sikeres verseny

2019.06.30. 20:40

Teqball a szombathelyi Tófürdőn

Nagy sikert aratott a Tófürdőn rendezett egyéni teqball-bajnokság. Junior és egyéni kategóriában indultak a versenyzők.

Pum András

Baranyai Dávid, Kovács Jenő, Kiss Csaba és Varga Jenő főszervező

Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség első alkalommal rendezte meg a városi teqball-bajnokságot a Tófürdőn. A teqball nem túl régi, magyar találmány, az asztalitenisz és a labdarúgás elemeit vegyítő sport. Egy domborúan meghajlított síkú, középen plexiüvegből készült hálóval elválasztott asztalon futball-labdával legalább két ember játssza.

Baranyai Dávid, Kovács Jenő, Kiss Csaba és Varga Jenő főszervező
Fotó: Szombathelyi Szabadidősport Szövetség

A szombathelyi versenyre sokan jelentkeztek, többszörös megyei és városi bajnok lábteniszező is nevezett. A viadalt vegyes lebonyolítási rendszerben rendezték, a végén a három legjobb játékos körmérkőzéssel döntötte el, ki Szombathely első teqball-bajnoka. A felnőtteknél Kovács Jenő, a junioroknál pedig Horváth Norbert végzett az élen.

A nagy labdabiztonságot igénylő játék páros versenyét július 6-án, 14 órától rendezik meg, akkor a teqball mellett további 12 sportágban játszhatnak, szórakozhatnak a felnőttek mellett a diákok is.

Eredmények. Felnőtt: 1. Kovács Jenő, 2. Kiss Csaba, 3. Baranyai Dávid. Junior: 1. Horváth Norbert, 2. Kovács Ádám, 3. Regán Mihály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában