Csepreg–Lukácsháza, Csákánydoroszló–Körmend, Szeleste–Gérce

2019.09.05. 18:43

Rum–Vép-derbi vasárnap

A hétvégén a 4. forduló mérkőzéseivel folytatódik a megyei I. és a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság.

Tóth Gábor

Vincze Zoltán (9) – és az Ikervár – a Söpte együttesét látja vendégül

Fotó: Unger Tamás

Megyei I.

Az 5. forduló slágermérkőzése a Rum–Vép-derbi lesz. A Vép remekül, három győzelemmel kezdte a szezont. De a nyáron alaposan megerősített Rum is hibátlan még. A szintén jó formának örvendő Egyházasrádóc a Büköt fogadja, de nem mehet biztosra, ugyanis az újonc a múlt héten a címvédő Cellt lepte és verte meg. A Lukácsháza szomszédvári rangadón fogadja a Csepreget, mind a két együttesnek nagyon kell a pont, a sikerélmény. Szarvaskenden is szomszédvári csata lesz, a Körmend a vendég.

A 4. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Kiswire- Szentgotthárd VSE–Répcelaki SE (Vass I.), Schott Lukácsháza–Csepregi SE (Radasics Cs.), Celldömölki VSE-Vulkán Fürdő–Kőszegi FC (Horváth P.). Vasárnap, 16.30: Rum KSC–Vép VSE (Mónos J.), Lorry GM Kft. Szarvaskend–Körmendi FC (Mórocz Gy.), Egyházasrádóci SE–Büki TK (Talabér N.), Csörnöc Gyöngye Vasvár VSE–Király SE (Bedi T.), Rábapatyi KSK–Jánosháza (Szabó III. Z.).

Megyei II., észak

A menetelő Gércét ezúttal a Szeleste próbálja megállítani – első hazai meccsén. Az Ölbő a Sét fogadja, két jó erőt képviselő csapat csap össze.

A 4. forduló menetrendje, vasárnap, 16.30: Sit­ke–­Gencs­apáti (Bazsó F.), Ölbő–Sé (Sály K.), Zanat–Kemenesalja (Gróf M.), Alsóújlak–Uraiújfalu (Papp Á.), Ikervár–Söpte (Kedves R.), Pecöl–Bozsok (Dodó R.), Mersevát–Elektromol Spari (Szabó B.), Szeleste–Gérce (Horváth P.).

Vincze Zoltán (9) – és az Ikervár – a Söpte együttesét látja vendégül
Fotó: Unger Tamás

Megyei II., dél

A Csákánydoroszló–Körmend VSE szomszédvári derbi vélhetően kiélezett, nagy csatát hoz. Akárcsak a Tanakajd–Nádasd-összecsapás. Mind a négy csapat komoly erőt képvisel és nem mellékesen komoly terveket szövöget. A Ják is szomszédvári rangadót vív, a Szentpéterfát fogadja. A Viszák, az Őriszentpéter és a Felsőcsatár első pontjait készül begyűjteni.

A 4. forduló menetrendje, szombat, 16.30: Tanakajd–Club Walnut-Nádasd (Bedi T.). Vasárnap, 16.30: Őriszentpéter–Bajánsenye (Polgár T.), Balogunyom–Vasszécseny (Kondor T.), Ják–Szentpéterfa (Boda Gy.), Felsőcsatár–Tápláni KSK (Szabó I. Z.), Viszák–Rábatótfalu (Varga S.), Csákánydoroszló–Tuti­textil-Körmend VSE (Bíró O.). A Gyöngyöshermán-Szentkirály szabadnapos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában