Balatonföldváron játszottak

2019.09.05. 18:08

Strandtenisz-ob a HVSE sportolóival

A Haladás VSE korosztályos teniszezői szép eredményekkel tértek haza a strandteniszbajnokság országos döntőjéről.

Tóth Gábor

Baldauf Panka és Rózsavölgyi Mátyás

Fotó: Szabó Hajnalka

A kétnapos erőpróbának Balatonföldvár adott otthont. A versenyen népes mezőny jött össze. A gyerekeknél két kategóriában lehetett nevezni, U13-as és U18-as korosztályban. A szombathelyi színeket a Haladás VSE teniszezői képviselték, a zöld-fehér klub „két és fél” párost indított. Az U13-asoknál Andrási Dóra budapesti partnerével – Bor-Fejérvári Péterrel – nyert ezüst­érmet. Az U18-as párosok mezőnyében a Baldauf Panka, Rózsavölgyi Mátyás kettős bronzéremig jutott, míg a Pfister Bálint, Varga Zsombor duó negyedikként zárt.

Baldauf Panka és Rózsavölgyi Mátyás
Fotó: Szabó Hajnalka

– Mind az öt versenyzőnk újonc volt az ob-n – értékelt Szabó Hajnalka edző. – Szerencsés volt a sorsolásunk, mivel rögtön egymás ellen kezdett a két U18-as csapatunk, így a fiatalok fel tudtak oldódni, ráhangolódtak az ob légkörére, beütötték magukat a további csatákra – egyébként 0:3-ról 6:4-re hozta a meccset a tapasztaltabb Baldauf, Rózsavölgyi duó. Minden versenyzőnk mérkőzésről mérkőzésre magabiztosabbá vált. A rutinos strandteniszezőket nem tudták legyőzni játékosaink, viszont a többiek ellen – akik hozzánk hasonlóan a teniszpályáról látogattak át a strandra – remekül teljesítettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában