Pályán az Illés Akadémia-Haladás csapatai

2019.10.28. 19:44

Három szombathelyi utánpótlás-győzelem

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés Akadémia-Haladás U14-es, U15-ös és U19-es együttese is magabiztosan győzött. Az U16-os és U17-es együttes nem lépett pályára.

Pum András

Az U19-es csapatban Illés Bence két gólt lőtt

Fotó: Horváth Balázs

U14

Illés Akadémia-Haladás–DVTK 6-2 (2-1). – Szombathely, vezette: Kiss Cs.

Illés-Haladás: Molnár-­Végh – Koósz, Stefanich, Baranyai (Sinka), Katona, Varga Á., Király (Karvalics), Fischl, László (Laczó), Horváth A., Csörnyei. Edző: Tóth Zsolt.

A látványos, kreatív támadójátékot bemutató Illés Akadémia – melyben mindenki jó teljesítményt nyújtott – a helyzetek alapján ilyen arányban is megérdemelten nyert. Gólszerzők: Katona 2, Varga Á. 2, Fischl, Baranyai.

11. forduló, csütörtök, 10.00: IIlés-Haladás–Debrecen.

Az U19-es csapatban Illés Bence két gólt lőtt
Fotó: Horváth Balázs

U15

lllés-Haladás–Diósgyőri VTK 2-0 (0-0). – Szombathely, vezette: Boda.

Illés-Haladás: Olasz – Varga D., Szvoboda, Bolla, SÁGI (Stifter), Mozsár, PAPP CS. (Mayer), Mohos (Bonyhárd), NAGY ZS., UDVARDI, VARGA O. (Frák). Edző: Horváth András.

A hazaiakon érződött, hogy a korábbi peches vereségek miatt nagyon akarták a győzelmet. A szombathelyiek elsősorban csapatként nyújtottak kiemelkedő teljesítményt. Jól védekeztek, és kevés gólszerzési lehetőségükkel jól sáfárkodtak – teljesen megérdemelten nyertek. Gólszerző: Papp Cs. 2.

11. forduló, csütörtök, 10.00: Illés-Haladás–Debrecen.

Az U16-os és U17-es bajnokságban nem rendeztek fordulót. A 9. körben az U16-os együttes szombaton 14 órakor a Honvéd-Magyar Futball vendége lesz, míg az U17-es gárda 12 órakor szintén a Honvéd otthonában szerepel.

U19

Illés-Haladás–Vasas 5-3 (4-2). – Szombathely, vezette: Konkoly.

Illés-Haladás: Tóth B. – Bokor, Debreceni, Woth (Vajda), ILLÉS, Kállai (Volter), Balogh F. (Basics), Schuszter (Molnár T.), SZECSŐDI, Csomós (Auer), TÓTH M. Edző: Oross Márton.

Gólszerzők: Tóth M. 3, Illés 2. Kiállítva: Volter (76.), illetve Tóth K. (76.), Medgyesi (76.), Buza (59.).

Remekül kezdték a mérkőzést a szombathelyiek, négy perc után már két góllal vezettek. Frissen, lendületesen futballoztak a vasiak, nagyon sok helyzetet alakítottak ki. Már 4-0-ra vezettek a hazaiak, amikor a félidő végén két gólt kaptak. Szünet után aztán Illés révén ismét betaláltak a vendéglátók. Az utolsó negyedóra viszont értékelhetetlen volt; a kiállítások miatt tíz játékos játszott a nyolc ellen, ám a hazaiak nem koncentráltak megfelelően, így elmaradtak az újabb gólok.

13. forduló, november 9., 10.00: ETO FC Győr–Illés-Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában