labdarúgás

2019.11.24. 21:09

NB III.: fontos sárvári diadal

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság őszi utolsó, 16. fordulójában a Sárvár FC fontos, megérdemelt győzelmet aratott a vendég Veszprém ellen.

Tóth Gábor

Skriba Máté egy gólja három pontot ért Fotó: Benkő Sándor

Fotó: BENKO SANDOR

Sárvár FC–VLS Veszprém 1-0 (0-0). – Sárvár, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Leél-Őssy.

Sárvár: Gőcze – Schimmer, Pados, Kertai, Kovács B. – Potyi, Kun – Németh E., Skriba, Szenczi (Czöndör, 88.) – Rajzinger. Edző: Bojan Lazic.

Gólszerzők: Skriba (63.).

A hazaiaktól Pető és Keresztes személyében két kulcsember hiányzott eltiltás miatt. Két jól felkészített, taktikus, keményen játszó csapat feszült egymásnak. A hazaiak stabilan futballoztak, nem engedték helyzetbe kerülni ellenfelüket, sok párharcot nyertek, sok labdát szereztek. Kapura is veszélyesebbek voltak, a kilépő Rajzinger ziccerben rontott. Fordulás után Skriba fejesét védte bravúrral a vendégek kapusa. Lendületben maradt a Sárvár, és a nyomás góllá is érett: Skiba szabadrúgásból, begyakorolt szituáció végén talált kapuba. A folytatásban pedig nem engedte ki a kezéből a győzelmet a házigazda, ugyanis nem tudott komoly helyzetet kidolgozni a Veszprém. Összességében a Sárvár biztosan, megérdemelten nyert.

 

Bojan Lazic: – Nagyon fontos győzelmet arattunk egy erős csapat ellen. Szervezetten, motiváltan és jól futballoztunk, megérdemeltük a három pontot. Három mecsce veretlenek vagyunk – kár, hogy éppen most ér véget a szezon. Gratulálok a fiúknak, és köszönöm a szurkolók egész őszi, kitartó támogatását!

További eredmények: MOL Fehérvár II.–BKV 2-1, Puskás Akadémia II.–Bicske 0-0, Hévíz–Érd 1-0, Pápa–Balatonlelle 1-0, Lipót–Nagykanizsa 2-0, Komárom–III. Kerület 0-0, Ménfőcsanak–Mosonmagyaróvár ?-?.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában