Döntetlennel zártak

2019.12.16. 22:45

A celldömölkiek megkínlódtak az egy pontért

Az NB I-es férfi-asztaliteniszbajnokság idei utolsó, 9. fordulójában a Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II. döntetlent játszott a Hévízzel.

Pum András

Iván Bertold (elöl) az utolsó partiban pontot mentett csapatának. Baranyai Domonkos is jól játszott Fotó: Benkő Sándor

Fotó: BENKO SANDOR

Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II.–Hévíz SK I. 7:7. – Celldömölk, NB I-es férfi-asztaliteniszmérkőzés.

Páros: Kárász, Bőhm–Pálfy, Tóth T. 3:1, Baranyai, Iván B.–Dohnál, Nyírő 0:3 (1-1). Egyéni, 1. forduló: Baranyai–Pálfy 2:3, Kárász–Nyírő 3:0, Bőhm–Tóth T. 0:3, Iván B.–Dohnál 1:3 (2-4). 2. forduló: Baranyai–Nyírő 3:2, Kárász–Tóth T. 3:0, Bőhm–Dohnál 0:3, Iván B.–Pálfy 3:1 (5-5). 3. forduló: Baranyai–Tóth T. 3:1, Kárász–Dohnál 1:3, Bőhm–Pálfy 0:3, Iván B.–Nyírő 3:2 (7-7).

A párosoknál nem történt meglepetés, mindkét esélyes duó nyert.

Iván Bertold (elöl) az utolsó partiban pontot mentett csapatának.
Baranyai Domonkos is jól játszott Fotó: Benkő Sándor

Az első fordulóban a celliek közül csak Kárász győzött, a zalaiak 4-2-re elhúztak. A második körben Baranyai 0-2-ről és meccs labdáról fordított, de Kárász is hozta a meccsét. Iván Bertold bravúros győzelmet aratott Pálfy ellen, az utolsó fordulót 5-5-ről várták a csapatok. A vasiak Baranyai sikerével átvették a vezetést, de ezután a hazaiak két legjobbja – Kárász és Bőhm is – kikapott. Az utolsó meccset Iván behúzta, pontot mentve ezzel csapatának. A Celldömölk az ötödik helyen várja a január 11-i folytatást. Győzött: Kárász 2, Baranyai 2, Bőhm 2, Kárász–Bőhm, illetve Dohnál 3, Pálfy 2, Tóth T. 1, Dohnál–Nyírő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában