34. Szilveszter Kupa

2019.12.27. 20:17

Az öregfiúk vezették fel a tornát – Minőségi mérkőzéseket hozott a nyitónap

Pénteken az öregfiúk küzdelmével megkezdődött a 34. Concordia Üzemanyagkutak-Szilveszter Kupa kispályás labdarúgótorna.

Tóth Gábor

Az öregfiúk léptek pályára az első napon. A B csoport küzdelmei értek véget először. A Malom Söröző és a Falco nagy versenyt vívott a csoportgyőzelemért. Előbbi gárdában Rajos Attila, utóbbiban Serbán Miklós felelt a gólokért. A két favorit 1-1-et játszott egymással, jobb gólkülönbsége miatt lett csoportgyőztes a Malom Söröző – de a Falco legjobb csoportmásodikként továbbjutott.

B csoport, végeredmény: 1. Malom Söröző 10 pont, 2. Falco, 3. Tabak 1 Szentgotthárd 6, 4. Haladás Szurkolói Kör 3, 4. Komárom 0.

A C csoportban a Don Pepito érvényesítette a papírformát, mind a négy meccsét biztosan nyerte – Koronczai Roland nyolc góllal járult hozzá csapata meneteléséhez.

C csoport, végeredmény: 1. Don Pepito 12 pont, 2. Borbarátok 7, 3. Old Time PP Trans 7, 4. Zotu Reform Marketing Kft. 3, 5. Vaszar 0.

Az A csoportban némi problémát okozott, hogy a Cirák nem érkezett meg, lerobbant a busza, mindenki 3-0-ra nyert ellene. Végül a favorit Trio Egerszeg diadalmaskodott.

A csoport, végeredmény: 1. Trio Egerszeg 9 pont, 2. Jumbo Intertrans 6, 3. Nádasd 3, 4. Cirák 0.

A Haladás korábbi remek futballistája, Tóth Péter tolja meg a labdát – aki már az öregfiúk mezőnyében vitézkedik
Fotó: Szendi Péter

 

A második napon már a nyílt amatőr mezőny következik. A D csoport nyitja a napot 8 órakor.

Toronymagas favorit az Intersport Szombathely-Pepe Team – már csak azért is, mert tavaly bajnok lett a profik között. És ott van még az ötösben a Szilveszter Kupa meghatározó alakulatának számító Petrovics Apartmanház is.

Az E csoport 12.10-kor kezd. A Lara Autókozmetika-FC Buntstift (Kozmor Ákos, Lévay Gergő, Imre János, Halmos Máté) végső győzelemre is esélyesként fut neki a tornának – tavaly ezüstérmes volt az amatőrök között. A Colonia FC a tavalyi amatőr negyedik helyét szeretné éremre váltani.

Az A csoport küzdelmei 16.20-kor kezdődnek. A Tutto Bene Scarpe-Black Jack FC tavaly másodikként zárt a profik között, most is esélyes minimum egy éremre.

 

Vasárnap 8 órai kezdéssel a nyílt amatőr C csoport meccsel. Az S1 Ingatlan tavaly bajnoki címet nyert az amatőrök között. A Balikó Milán által vezetett alakulatnak idén is komoly céljai vannak. A vépi játékosokra építő Unicum Kft. Padrino a tavalyi amatőr bronzérem után célozza meg ismét a közvetlen élmezőnyt. A női csapatok 12.10-kor csatlakoznak a küzdelembe.

Végül 17.10-es kezdéssel a nyílt B csoport csapatai zárják a csoportkört. A tavalyi profi bronzérmes Futer Tűzifa (Horváth Detre, Skriba Máté, Hanzl Máté) a nagy esélyes. De komoly erőt képvisel a többek között Halmosi Pétert is bevető N1 Autókereskedés-Fociszak FC is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában