avus

2019.12.19. 19:41

Vízilabdás évzáró családi kakaópartival

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is nagy sikert aratott az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) évzáró kakaópartija.

Pum András

Kicsik és nagyok együtt az uszodában Fotó: Cseh Gábor

Fotó: Foto: CSG

A szombathelyi vízilabdaklubnál immár hagyomány, hogy a legkisebb pólósoktól az OB I-ben szereplő felnőttekig bezárólag együtt búcsúztatják az évet – a kakaóparti nevet viselő vízilabdashowhoz az edzők és a szülők is csatlakoznak. Ezúttal sem volt másként, a közel három órán keresztül tartó program számtalan érdekességet kínált. Először az elmúlt három hónap legjobb 2008-as, 2009-es és 2010-es aligátorainak választott fiatalok vettek részt közös kétkapus edzésen az OB I-es együttessel – a tréning kétkapus, „vérre menő” meccsel zárult. Persze a kicsik esélyeit azért nagyban növelte, hogy vegyes csapatok csaptak össze. Ezt követően tíz, a szülőkkel kiegészült csapat hat játékos versenyszámban csapott össze.

Kicsik és nagyok együtt az uszodában Fotó: Cseh Gábor

A programot a gálamérkőzés zárta, melyen az edzők csapata a 2007-es születésű és annál idősebb legutóbbi három hónap aligátorai pólóztak – vegyes csapatokkal. Az edzők gárdájában vízbe szállt többek között az OB I-es gárda trénere, Matajsz Márk, az AVUS szakmai igazgatója, dr. Vincze Balázs és a felnőttcsapat három játékosa, Takács János, Luka Jovanovics és Horváth Alex is. A jól sikerült estén a klub által felszolgált forró kakaók és a szülők által hozott sütemények nagy sikert arattak – csakúgy, mint maga az évzáró.PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában