Celli győzelem

2020.01.13. 21:08

Jól kezdték az évet a kemenesaljaiak

Magabiztos győzelmet aratott a Celldömölki VSE II. az NB I-es férfi asztalitenisz-bajnokság 10. fordulójában.

Pum András

Kárász Dávid valamennyi egyéni mérkőzését és a párost is megnyerte

Fotó: Benkő Sándor

Celldömölki VSE-Swietelsky-Jufa Hotels II.-Győri Elektromos VSK I. 9:5. – Celldömölk, NB I-es férfi asztalitenisz-mérkőzés.

Páros: Baranyai, Iván B.–Lung, dr. Stanitz 2:3, Kárász, Böhm–Papp, Farkas 3:2 (1:1).

Egyéni, 1. forduló: Baranyai–Farkas 3:0, Böhm–dr. Stanitz 3:2, Kárász–Papp 3:0, Iván B.–Lung 2:3 (4:2). 2. forduló: Baranyai–dr. Stanitz 1:3, Böhm–Papp 3:0, Kárász–Lung 3:1, Iván B.–Farkas 3:1 (7:3). 3. forduló: Baranyai–Papp 3:0, Böhm–Lung 1:3, Kárász–Farkas 3:1, Iván B.–dr. Stanitz 0:3 (9:5).

Kárász Dávid valamennyi egyéni mérkőzését és a párost is megnyerte
Fotó: Benkő Sándor

A vendégek tartalékos összeállításban érkeztek, második számú játékosuk, Béres Szabolcs sérülés miatt kihagyta a mérkőzést. Mindkét páros meccs kiélezett küzdelmet ho­zott, a celldömölki fiatalok döntő szettben kikaptak, míg a Kárász–Böhm kettős döntő szettben nyert. Az első egyéni körben jól szerepeltek a celliek, 4:3-as előnyre tettek szert. A második fordulóban Baranyai ugyan kikapott Stanitztól, ám Böhm, Kárász és Iván Bertold is nyerni tudott – így már 7:3-ra vezettek a vasiak. Az utolsó kör elején Baranyai megszerezte a hazaiak nyolcadik győzelmét – eldőlt a meccs. A celldömölkiek magabiztosan nyertek, valamennyi játékosuk hozzátett a győzelemhez.

Győzött: Kárász 3, Böhm 2, Baranyai 2, Iván B. 1, Kárász-Böhm, illetve Lung 2, dr. Stanitz 1, Lung, dr. Stanitz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában